17 juni 2011

Positivt och negativt men tummen upp ändå!


Dom sista provsvaren inför adoptionen lät sig inte dröja tills nästa vecka, läkaren ringde redan igår och sa att dom var negativa vilket var positivt. Jag har också fått fler provsvar angående min medicinering för ms:en som också var positiva fast negativa, lite rörigt det där med provsvar!

Jag var inne under våren och tog prover för antikroppar mot min medicin och för mycket antikroppar gör den verkningslös. Dom hade också visat positivt vid förra tillfället och nu var jag rädd att det hade blivit värre vilket medfört att jag fått göra uppehåll eller byta till något annat. Min sköterska ringde upp mig och sa att dom fortfarande var positiva men inte värre än sist vilket ändå var positivt. Trots antikroppar mot min medicin kan jag ändå fortsätta då dom håller sig på rätt sida.

Jag har slängt mycket skit på läkemedelsbolagen som skor sig på oss sjuka men nu ska jag faktiskt rikta ett stort TACK för utan min medicin tror jag inte det hade varit möjligt att få adoptera. Läkemedelsbolagen har stora och fina studier över hur fantastiska deras mediciner är och dessa kommer jag nu ha i ryggen nu när jag ska bedömas. Här en en simulator över hur cool och fantastisk just min medicin är!

2 kommentarer:

Elin sa...

Grattis till positiva svar!
Angående det här med läkemedelsbolagen och att de tar så mycket betalt så vill jag bara säga en sak (pluggar inom området, så vet hur det ligger till): hade inte läkemedelsbolagen fått ta betalt för sina mediciner hade det varken funnits pengar eller motivation till att fortsätta forskningen. Jag tar själv en del medicin och avskyr priserna, men samtidigt så måste man försöka ha i bakhuvudet att utan pengarna företagen får in hade de inte kunnat utveckla nya och bättre preparat på samma sätt...

Daniel sa...

Tack! Skönt att fått alla svaren nu! Du verkar ha bra koll på läkemedelsbolagen! ;)