21 aug. 2011

HemåtDå drar vi hemåt igen efter en mer än lyckad helg i fina Halmstad och sätter även punkt för denna superveckan. Positivt besked i början av veckan toppat av fixad målsättning på halvmaran i slutet kan knappast bli bättre! Det kommer också en race-rapport om ett tag när jag kommit hem igen...

Just tiden 1:23 satte jag upp då det är kvalgränsen till New York Marathon nästa år och nu kan jag vara med om jag vill. Det är dock inte troligt för som jag skrev för ett tag sedan så hoppades jag på att jag inte skulle stå på startlinjen nästa år för det hade inneburit ett negativt besked i början på veckan. Nu var det ju ett positivt besked så det kommer nog inte vara praktiskt möjligt att springa i New York men det känns förbannat bra att ha fixat målet likväl!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis både till beskedet i början av veckan och nytt pers på halvmaran.

Jag funderar på att springa NY marathon. Hur fungerar det där med kvaltid?

Johan Reberg

Anonym sa...

Jag tittade och kände på Newtons MV2 på Newtons workshop på Löplabbet i veckan. Den var väldigt tunn och lätt. Men jag upplevde det som om kuddarna under framfoten inte gav samma respons som på Newtons andra modeller. Så för mig blir det att jag kompletterar mina trainers med ett par Distance.

Jag persade förresten på Malmö Halvmara 1:29:47.

Johan Reberg

Jonna sa...

Wihooooooo, grattis till pers och till positivt besked i adoptionsprocessen! Vad glad jag blir för er och dig! Hurra!

Daniel sa...

Johan - Tack! och grattis själv till jättefin tid! Har inte koll på din ålder men är du 40+ bör ditt nya pers kunna kvala in dig till NY nästa år. Jag kan inte hitta infon nu då anmälan är stängd men kolla på deras sida efter den 7 november då anmälan öppnar.

http://www.nycmarathon.org/

Intressant med dom nya kuddarna, har också funderat på om funktionen blir lidande när man lättar på vikten. Jag har själv ingen brådska med dom och kommer nog vänta lite för att se responsen på dom. Tack för infon!

Jonna - Stort tack! Allt ser ut att lossna för oss nu :)