25 aug. 2011

Seedning Lidingöloppet

Idag är sista dagen för att lämna in seedningsmeriter till Lidingöloppet ifall man vill seeda om sig. Själv gjorde jag ett försök att seeda upp mig från 1C till 1B efter mitt resultat i helgen. Har inte koll på deras tabeller och tänkte att kanske 1:22:48 på halvmaran kunde räcka? Fick ett kort och tydligt svar:

Tyvärr räcker det ej för 1B.

Det kostade inget att försöka iaf och jag ser nu att det är 30 dagar kvar till start. Längtar verkligen till detta loppet och snart står man där på ängen taggad och laddad för backarna!


Lidingöloppet Time Lapse from Lygrell&Silver on Vimeo.

7 kommentarer:

Johan Nilsson sa...

DANIEL
Lycka till på Lidingöloppet! Ge järnet. Tyvärr inget Lidingö för mig i år i alla fall

Daniel sa...

Tack Johan! Du får hänga på nästa år! :)

Karin sa...

Eh va? Vadå idag? Loppet är ju fullt och det går inte att omseeda sig. Så står det på deras hemsida. Det var även svaret som jag fick när jag mailade in nya meriter i förra veckan!? Medan du får svaret att det inte var tillräckligt!? Vad är detta!

Daniel sa...

Hade inte koll på att loppet var fullt när jag skickade mailet och fick först ett autosvar att det inte gick att seeda om sig då det var fullt.
Jag skrev också i mailet att jag ville att det skulle stå IFK Trelleborg som klubb då jag inte var med i klubben när jag anmälde mig. Fick svar att man lagt till klubben och sedan stod det som i inlägget. Kanske hade jag inte fått något svar alls om det inte vore för att jag ville lägga till klubben? Här är svaret jag fick iaf och tog därför för givet att det kanske ändå gick att seeda om sig? Många återbud kanske?

-----------------------------

Hej,

Tyvärr räcker det ej för 1B. Har ändrat klubb.


Med vänlig hälsning

Mattias Söderberg
Lidingöloppet

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Anonym sa...

Står lite mer om det här:

http://anmalan.lidingoloppet.se/Adventure_temp/seedning.cfm

Det har blivit tuffare att komma in i 1B jmf med förra året.

Daniel sa...

Tack för infon! Nu förstår jag varför det inte räcker till 1B! Tror det var 2:15 innan och nu 2:06-2:13. Får väl ladda bössan ordentligt i starten så jag kommer loss ;)