24 aug. 2011

Svaga punkter

Jag skrev i förra inlägget att jag kände mig inspirerad och motiverad nu efter helgens halvmara. Det är så härligt att få ett kvitto på att träningen ger resultat och samtidigt blir jag uppmärksam på mina svaga punkter vilket gör att jag kan träna fokuserat när jag vet vad jag behöver förbättra.

Under loppet i lördags blev jag väldigt trött i ryggslutet vilket gjorde att jag verkligen fick jobba för att hålla uppe mitt löpsteg mot slutet. Även nu efter loppet har jag varit ganska seg i ryggslutet vilket gett mig en liten tankeställare. Jag måste nog se till att stärka upp lite här så jag orkar hålla tryck hela vägen på framtida lopp och speciellt inför nästa år då jag vill satsa på marathon igen.

Tog därför tjuren vid hornen direkt och gick in på gymmet igen för lite skön styrketräning. Körde 60min för överkroppen samt lite lätt för benen för att få genomblödning och snabba på återhämtningen. Mycket fokus på just ryggslutet blev det också och det kan faktiskt vara roligt att träna rygg när man vet syftet.

Yey!!!

Avslutade sedan med 15min stretch på Powerplaten för att få loss lite skit i benen och nu känns kroppen riktigt bra. Skön känsla och jag gillar verkligen den där magiska plattan!

2 kommentarer:

Sara sa...

Måste bara säga grattis igen efter ditt kanonlopp! Du är fantastisk och grymt inspirerande. Blir det Trelleborg på lördag?
Stor kram

Daniel sa...

Kul att kunna inspirera tillbaka lite :) Tack!
Det blir Trelleborg på lördag. Vet inte om det blir "snabba-Trelleborg" än men kroppen känns faktiskt fortfarande kanon :)
Stor kram tillbaka!!!