14 aug. 2011

Tidig födelsedag

Jag fyller egentligen inte år förrän om 2 veckor men redan nu har jag fått min present vilket är väldigt roligt. Min fru hade beställt en liten kamera som jag fick av henne och min familj. Passar perfekt eftersom jag gillar ta roliga bilder till bloggen och min iPhone är inte den mest optimala. Den här lilla rackare kan dessutom filma i full HD vilket blir något nytt för mig.


Det är en liten GoPro som klarar tuffa tag och är vattentät ner till 60m samt filmar i 170graders vinkel. Jag gjorde en testkörning av den under morgonen där jag sprang 10km trail ute i Torup och den var enkel och smidig att ha med. Fick filmat ca20min med den medan jag sprang, hade rullande klocka hela tiden och fixade milen på 60min blankt i ganska tuff terräng.

Jag lånade min frus Mac som har iMovie och fixade ihop lite som jag laddade upp. Det här med Mac är inte riktigt min grej och iMovie hade jag heller inte testat innan men det var ganska lätt och förhoppningsvis blir jag bättre med tiden. Jag har också en "patentare" på gång så det inte blir så skakigt när jag håller den i handen men jag hoppas ni står ut med det. Det medföljde också ett huvudfäste så man kan använda kameran som en pannlampa, ska nog testa det nästa gång? Här är första testet...

7 kommentarer:

MALIN sa...

Nu känns det som om jag sprungit en runda idag. Tack för det :-) Och så fångade du en kompis (hon med hunden, som förövrigt heter Molly, hunden alltså) på bild.

Dante9 sa...

Coolt !

/Daniel

Mikael Björk sa...

Jaaaa!

Så roligt. Ska bli spännande att se mer.

Olov sa...

Smidig liten leksak det där.
Snyggt hopp du fick till i mitten av filmen

Ingmarie sa...

Riktigt cool! Och söt. :-)

Johan sa...

Roliga grejer :) Du får skaffa en egen mac ;)

Daniel sa...

Malin - Kul att du hängde med på rundan! :) Verkar vara en fin hund den där Molly! Hon visste nog inte att hon skulle hamna på youtube ;)

Dante - :D

Mikael - Det ska verkligen bli roligt att ha kunna filma lite nu. Ska jobba på tekniken ;)

Olov - Kul att hoppa när det finns mjuka löv att landa på :)

Ingmarie - Liten och söt är den ;)

Johan - Får kanske göra det... :)