25 sep. 2011

En overklig helg


Med tanke på hur oroligt det var innan helgen så blev det nästan en overkligt lyckad helg. Silvermedaljen sitter nu på väggen tillsammans med min medalj från New York och det känns hur bra som helst. Jag är inte mycket för medaljer och dom andra ligger i en låda men dessa två betyder väldigt mycket för mig på många sätt. Dom är nu det första jag ser när jag börjar dagen och det sista när jag går till sängs. Skön känsla!

Fast något som är ännu bättre är att vår lilla kämpe till hund verkar besegra den kraftiga lunginflammationen. Vi har haft kontakt med djursjukhuset under helgen och hon har svarat bra på antibiotikan. När vi var på väg hem från Stockholm idag tyckte dom att vi skulle komma in och hälsa på henne då dom trodde det kunde vara nyttigt för henne. För första gången sedan hon blev inlagd i tisdags fick vi äntligen träffa henne!!!


Hon var klart piggare än väntat och glad att se oss! Lite trött men när hon såg en kanin utanför stängslet var hon inte sen att springa efter vilket var skönt att se. Gnistan finns där och det kommer nog sluta lyckligt trots att det såg så mörkt ut, hon är inte frisk men det går på rätt håll! Vi kommer antagligen få hem henne imorgon och fortsätta behandla med tabletter efter att hon nu stått på antibiotikan intravenöst under 4 dygn. En overkligt lyckad helg!!!

8 kommentarer:

Annika sa...

Visst är det skönt när lyckan ler mot en igen! Allt gott önskas er familj. Kram från väst

Suzan-Niketävling på bloggen! sa...

skönt att ni fick träffa henne o grattis till medaljen!

Linda sa...

Åh vad glad jag blir. Underbart att få komma in här o läsa om att hon mår bättre. Hon är en lika bra kämpe som husse sin:)

mikael sa...

Grattis till ett kanonlopp på Lidingö! Vilken säsong du haft.
Imponerande

Nu ser jag fram mot positiva bulletiner om er adoption också :)
Väntar med spänning på nästa inlägg.

Gott att hunden är på bättringsvägen också

Anna sa...

Skönt att er lille vovve är på bättringsvägen.

JOHN sa...

Stort grattis Daniel till den efterlängtade silvermedaljen! Dessutom var det riktigt kul att äntligen få träffa dig :)

Gott att hunden nu även är på bättringsvägen.

Blir dock lite fundersam över medaljen... Det ser ju ut som en bronsmedalj :o

plantin sa...

Gott att se!!!

Plantin

Daniel sa...

Annika - Det är verkligen skönt när det kan vända sådär även om det fortfarande är lite kritiskt. Känns dock som det ska gå vägen när det nu gått så pass bra :)

Suzan - Tack!...och nu har vi fått hem vår hund också! :)

Linda - Hon är verkligen en kämpe och hon kommer fixa detta. Tack för alla dina fina och kloka kommentarer som jag verkligen tar åt mig av!!!

Mikael - Tack! Det kommer en uppdatering om adoptionen så småningom ;)

Anna - Det är verkligen skönt, trodde inte hon skulle överleva helgen men nu ligger hon här vid mina fötter :)

John - Tack! Riktigt kul att äntligen träffa och hoppas vi för mer tid att prata en annan gång. Hunden hälsar att det är en silvermedalj ;)

plantin - Visst är det! :)