27 sep. 2011

Äntligen hemma!


Nu har vår lilla hund Sako äntligen fått komma hem, hon fick också en ny fin Biabädd som hon nu ligger och vilar upp sig i. Hon är långt ifrån frisk och väldigt trött, trött då hon haft en tuff tid med lunginflammationen och dessutom är hon inte van att vara bortlämnad. Jag tror verkligen hon uppskattar att fått komma hem till tryggheten här ute på landet där det är lugnt och skönt. Kan tänka mig att hon varit ganska orolig på djursjukhuset då det varit jobbiga undersökningar och annat hela tiden.

Som ni märker är jag väldigt blödig när det gäller hundar och det här har varit jättejobbiga dagar för mig. Nu känner jag mig dock lugn för första gången på en vecka och det känns verkligen som vår hund fått en andra chans. Känns smått overkligt att hon nu ligger vid mina fötter när jag var säker på att vi skulle få låta henne somna in i fredags.

Allt detta har också gjort att min racerapport från Lidingö blivit försenad men den kommer senare i veckan. När det gäller träning så har jag en grym träningsvärk som gör att jag har haltat fram under dagen. Jag är inte skadad men oj vad det gör ont i musklerna och det kommer inte bli någon löpning förrän till helgen. Kanske kan jag starta upp med lite styrka i gymmet på onsdag, känner mig väldigt sugen att gå in på gymmet då det var ett tag sedan nu!

5 kommentarer:

MALIN sa...

Vad härligt att hon är hemma igen! Och jag ser fram emot racerapporten!

Linda sa...

Jag gillar människor som gillar djur! Har själv haft en hund som jag var tvungen att låta somna in när han bara var tre år, riktigt riktigt jobbigt. Vill gärna ha hund igen i framtiden men just nu har vi inte plats. Så det får duga med 5 barn o 3 katter ett tag till:).

Ingmarie sa...

Förstår dig till 100%! Det är ren LYCKA att få hem sin fyrbenta familjemedlem igen. :-)

Daniel sa...

Malin - Verkligen fantastiskt att ha fått hem henne igen! :) Racerapporten är snart klart, fick ett lite missöde och texten blev helt koko så jag fick göra om allt :(

Linda - Oj vad jobbigt att behöva bli av med hunden så tidigt :( Förstår att du inte har plats nu, 5 barn och 3 katter är en hel del ;)

Ingmarie - LYCKA är ordet!!! :)

Karin sa...

Men du är väl inte blödig! Familj är familj, vissa har fyra ben :-)

Du stort grattis till LL-silvret också, jag kan ha glömt att säga det!