28 sep. 2011

Omstart


Sako har verkligen gjort förbättringar senaste dygnet och nu börjar vi känna igen vår hund igen. Hon äter och är klart piggare och nu på morgonen hörde jag henne skälla för första gången på länge. Hon får dock lugnande 3ggr om dagen för att hon ska hålla lugn och vila ut skiten, nästa vecka ska vi sluta med lugnande. Vi ska också in för återbesök på djursjukhuset på fredag för att se så allt är som det ska. Det känns verkligen som hon fått en omstart och en andra chans vilket vi är väldigt glada för!

Nu ska jag också se till att starta om den här kroppen efter helgens tävling och ta mig till gymmet för första gången på ett bra tag. Det ska bli roligt och jag antar att det kommer bli träningsvärk även om jag ska ta det lugnt. Sedan blir det frisören på det då jag börjar se ut som ett troll!


5 kommentarer:

Jonna sa...

Grattis till Lidingö! Förstår att vissa medaljer betyder mer än andra... så är det ju verkligen.

Skönt att hunden blivit bättre! Det är hemskt när djuren är sjuka.

Erik sa...

Känner igen känslan. Var på gymet idag och det var tungt. Fast jag körde discoträning (bara överkropp haha). Hoppas du kommer igen ännu snabbare, starkare och våghalsigare än nånsin. Och "JA", jag är nu stolt ägare till ett par Newton MV2. Lucky me!

Thomas sa...

Skönt att hon e bättre:)

Andrej sa...

Skönt med jycken, där. En sten som faller från hjärtat kan jag tänka mig.

Daniel sa...

Jonna - Tack! Den här medlajen var något extra och det är nog ett av mina bästa lopp :) Sjuka djur är verkligen asjobbigt!

Erik - Här var det också tungt idag ;) Såg att dom fått in MV2 på Löplabbet nu, får väl in och klämma på dom även om jag inte behöver dom förrän tills våren ;)

Thomas - Visst är det!!! :)

Andrej - Verkligen! Så skönt att se henne glad och pigg igen! Hon är inte frisk än men det går verkligen på rätt håll! :)