1 okt. 2011

Avslutar projekt

Det har inte blivit mycket träning denna veckan och jag har inte tagit ett enda löpsteg sedan Lidingöloppet. Jag känner mig motiverad men jag har varit sliten efter loppet och tog beslutet att bara vila veckan ut. Har varit på gymmet lite och det blir nog ett pass imorgon också för att sedan börja springa igen nästa vecka. Känns riktigt skönt med löpvila och att kunna stanna upp lite efter en intensiv tävlingsperiod som verkligen gått min väg!

Därmed är det inte sagt att jag bara sitter i soffan för jag har många projekt som ska avslutas när vi nu börjar vår adoptionsresa. Jag vill verkligen få ordning på praktiska saker med hus och annat för om ett tag kommer vi ha helt andra saker att lägga vårt fokus på och då är det skönt att ha ordning på torpet!


Senaste veckorna har det varit mycket planering för ett badrum som börjar ta form. Allt är nu inhandlat....handfat, toalett, klinkers, blandare, lecablock och ett riktigt stort badkar som jag tror ett barn kommer gilla att plaska runt i. Själv ser jag fram emot att hoppa ner i det efter mina långpass i vinter, vi har inte haft badkar förut...


Förutom badrum så är det också en massa andra saker som måste bli klart och idag har jag skyfflat samt rullat ut 5 ton mörk diabas i rabatterna med en markduk i botten för att hindra ogräset att tränga upp. Vi hade fin hjälp av mina föräldrar som kunde dra ut allt jämnt och fint medan jag öste på så svetten lackade i det fina höstvädret. Fint blev det och nu slipper vi den förbannade kirskålen och vi lägga tid på annat håll nästa år!6 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Men oj så snyggt det blev med svart granit!
Jag kommer gärna och klipper bandet när det är dags att inviga nya badrummet:)

Daniel sa...

Kul att du gillade det och du är välkommen att klippa bandet. Nya badrummet är betydligt varmare än det gamla på vintern ;)

Jonna sa...

Härligt att "boa" ordentligt inför ert stora äventyr! Grattis till att ha klarat årets alla löparmål, måste vara en grym känsla och kvitto på att all träning du gjort fungerar och ger utdelning!

Mikael Björk sa...

Muchos elegantos allt det där! Löpvila mår man bra av. Jag körde igång idag med ett skönt orienteringspass i skogen. På lördag kör vi långt!

Andrej sa...

Det du kallar vila, kallar andra stenhårt arbete. Men skönt för en annan att höra att även du behöver ta en break från löpningen. Stort grattis till dina fantastiska resultat och hoppas att fortsätter att gå väl med dig och din familj!

Daniel sa...

Jonna - Tack! Känns grymt att ha fixat allt nu och dessutom skönt att tagga ner lite efter att ha kört hårt nästan hela året. Det behövs ett litet break ibland ;)

Mikael - Ni får komma hit på glögg i december och kolla in allt, tror det bör vara klart då...förhoppningsvis ;). På lördag kör vi långt! :)

Andrej - Kanske ska kalla det för löpvila istället ;). Tack för fina ord!!!