13 okt. 2011

Hungrig


Bilden ovan är från en restaurang på upper west side NY, tagen för ganska exakt ett år sedan. Maten är en jambalaya som är en av mina favoriträtter och ihop med en Red Stripe är detta nästan oslagbart, speciellt efter en lång flygresa!

Senaste tiden har jag varit enormt HUNGRIG och hade lätt kunnat sätta i mig en stor panna jambalaya morgon, middag och kväll! Nu har det inte blivit någon jambalaya men jag äter mycket och ofta trots att jag inte tränat jättemycket senaste tiden. Vet inte om det är den tunga styrketräningen jag kört eller om det är för att jag jobbar hårt alla vakna timmar i nuläget? Förutom mitt vanliga jobb så är det mycket jobb med nya badrummet där nästan all ledig tid gått senaste dagarna. När jag kommit hem efter mitt kvällsskift vid 23:30 har det även där blivit några timmar efter midnatt.

Jag ritade det här badrummet för många år sedan och det är så kul att det nu börjar ta form och det kommer att bli riktigt bra. Det lönar sig verkligen att göra det där lilla extra arbetet för det blir så mycket bättre då! Tror dock jag får budgetera för lite extra mat under det här projektet….snart blir det en stor skuta kinamat för nu är jag HUNGRIG igen!!!

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Tycker inte det verkar konstigt alls!
Och det är härligt att kunna känna hunger! Det är ju faktiskt ingen självklarhet...

Thomas sa...

Att känna hunger är ett tecken på friskhet!

Daniel sa...

Ingmarie - Visst är det härligt! Gillar verkligen hungerkänslan!

Thomas - Låter kanon ju! :)

Suzan-Lottar ut 3 sportbh:ar på bloggen just nu! sa...

ser gott ut!

Daniel sa...

Det är JÄTTEGOTT!!! :)