29 okt. 2011

Imponerad!


Fick till ett skönt backpass idag där även min fru Sofie hängde på medan Sara höll i taktpinnen. Jag är bara så imponerad över Sofie som sprang på som om hon inte gjort något annat! Hon har ställt om sin kost och tappat nästan 10kg sedan augusti vilket verkligen gett resultat på många fronter och inte minst löpningen. Jag har hela tiden sagt till henne att löpning är något som kan passa då hon är väldigt stark och uthållig i grunden. Idag tror jag det gick upp för henne hur skönt det kan vara att springa och nu är hon nog fast för gott!

Själv fick jag till ett bra pass och det var roligt att få lite fart på benen igen efter att ha kört total löpvila sedan ultran förra helgen, piggt och lätt hela vägen! Jag höll högt och fint tempo under alla backdragen och hade även kraft kvar att maxa på sista som också blev den snabbaste. Vi körde också lite löpskolning vilket sög fint i benen. Härligt att vara igång igen och tack för ett bra pass Sara!

9 kommentarer:

Johan sa...

Trevligt att träffa er idag
Hoppas på att vara helt ok snart..
Kör de övningar du visade mig idag Daniel (à la Jane Fonda..:-)).

Ingmarie sa...

Jag tror att du snart får akta ryggen Daniel!

Thomas sa...

Jag blir alldeles rörd när jag läser sånt..
Bra jobbat Sofie!
Keep up the good work!

anneliten sa...

Åhh! Krama Sofie (och dig själv) från mig!

Suzan sa...

Åh, tänker på er o lilla vovven! Inget yddingelopp idag? Kram!

Staffan sa...

va' kul, jag försöker förgäves få min fru att uppskatta löpträning för dess enkelhet men hon kommer aldrig förbi den första jobbiga fasen.

Daniel sa...

Johan - Detsamma! Lycka till med knät och blir det inte bättre så tveka inte att ta hjälp för det är inget att gå att dra på. ;)

Ingmarie - Japp! :)

Thomas - Det är häftigt!

Anneli - Det ska jag göra och kram tillbaka!

Suzan - Tack för dina tankar! Inget Yddingelopp för mig men hoppas det gick bra för dig! Kram!

Staffan - Den första fasen är verkligen jobbig men sedan är man fast. Hoppas din fru kan hitta dit!

Anna (Orka mera) sa...

Å vad roligt för Sofie! Och för dig så klart som fick så trevlig sällskap!

Bra jobbat båda två! Och kul med Sara som "fröken". Det ser jag också fram emot en vacker dag!

Daniel sa...

Vi var båda väldigt glada över detta och det är definitivt inte sista gången. Viktigt för henne att inte dra på för mycket nu så hon skadar sig. Jag ska försöka bromsa lite ;)

Snart är du också med och springer i skogen. Backe borde inte vara så farligt för ditt löparknä då man automatiskt får bra hållning i motlutet. Håller tummarna för dig!