3 nov. 2011

Fullspäckad torsdag!

Den här dagen innehöll verkligen det mesta och den började med provtagning på vårdcentralen. Sedan jobba på det och därefter direkt ner för ännu ett möte hos socialförvaltningen angående vår adoption där vi skulle lämna in våra "livsberättelser" som vi filat på senaste tiden. Det var verkligen skönt att få lämnat in dom och ännu ett steg på vägen är avklarat. Vi körde sedan lite enskilda intervjuer om ditten och datten och jag tyckte det gick riktigt bra. Ännu ett lyckat besök och vi fick också en liten "hint" om att det går bra för oss i utredningen, skönt!!! Sedan ner till gymmet där jag satte ribban högt då jag skulle "belönas" med god pizza efteråt, jag skulle få jobba för denna och det fick jag verkligen!


Rockade loss ordentligt bland skrotet med fokus på rygg och ben. Det blev lite som ett superset där jag körde ryggen medan benen vilade och sedan pang på igen! Jag avslutade sedan med tuff backträning på löpbandet och visst hade jag nu förtjänat den där pizzan!

 
Red Devil - vi ses igen någon gång nästa år
Lika mycket som man kan längta före lika lite vill man äta samma sak igen efteråt. Tur man inte äter detta oftare för det hade inte funkat och det är bra att det dröjer ett tag innan man blir sådär sugen igen....

5 kommentarer:

Anne sa...

åh det gör mig glad, Daniel, och jag kan livligt föreställa mig att dom är mycket positiva till att ni vill skaffa barn! Vad spännande det lät med att skriva livsberättelse också - som bloggläsare blir man vansinnigt nyfiken ;) heja er!!! kram

Jesper Scheutz sa...

Härligt att det går framåt glädjer mig mycket, trevlig helg.

Peace Love och Löparskor!

Piratfarsan sa...

Fan va kralliga armar du har, avis!

Martin sa...

Vilken intressant träningsblogg du har. Vore kul om du la till den med de andra träningsbloggarna på http://styrketraningsprogram.weebly.com/traumlningsbloggar.html. Lycka till med träningen även i fortsättningen!

Daniel sa...

Anne - Tack! Verkligen spännande med hela denna utredningen och man lär sig mycket om sig själv på vägen också. Jag ska berätta lite mer senare! ;) Kram!

Jesper - Det är verkligen skönt att det flyter på nu efter en tid av motgångar :) Har själv en fortsatt bra helg!

Piratfarsan - Ser värre ut än vad det är när det ligger mycket vikt på vajern ;)

Martin - Hej! Kul att du gillar min blogg! Ska ta en titt på din länklista!
Lycka till tillbaka!