6 nov. 2011

Oj vad det rullar på här!

Livet går verkligen i rasande takt just nu och jag har inte mycket tid för bloggen eller andras bloggar för närvarande. Det är en intensiv period just nu och jag har egentligen väldigt mycket att skriva om men tiden och energin räcker inte riktigt till.

Jag kör dock på för fullt med träningen här och det flyter på fint för både mig och min fru som också är ute och gör slätterna osäkra. Det glädjer mig väldigt att hon fått blodad tand och jag måste nog bromsa henne lite så hon inte gasar på för mycket. Ni kan ju själv se hur hon såg ut när jag träffade på henne under dagens pass...


Smått galen vilket var väldigt härligt att se och dagens fina väder gjorde inte passet sämre! Idag kunde jag fortfarande springa i kortärmat och 3/4-tights vilket kändes underbart, förra året vid den här tiden var det betydligt kallare!


Mitt i passet fick jag också in lite fin löpskolning a la Sara som satt där den skulle!
....och jag är rak i ryggen Sara, det är vidvinkeln  som gör att det ser lite konstigt ut ;)


Också lite vristhopp och jag kände mig väldigt spänstig idag!

Sara hade egentligen ett backpass i skogen idag som jag gärna hade varit med på men jag har som sagt inte mycket tid just nu så dagens pass fick springas runt husknuten innan vi var tvungna att åka iväg till sjukhuset. Det låter kanske illa med sjukhus men i detta fallet gällde det något väldigt intressant och spännande och det blev precis så intressant och spännande som jag hade hoppats på! Jag ska berätta mer i nästa inlägg när jag sovit på saken....

4 kommentarer:

Sara sa...

Hmmm är det säkert det? Du får komma nästan gång så jag kan kontrolera det ;)

Ingmarie sa...

Vilken cliffhanger!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonym sa...

Vad kul ni verkar ha, du och Sofie! Har hon löptränat länge? Just nu har maken min fina Garmin men snart "knycker" jag tillbaka den igen!
/ Anna R

Daniel sa...

Sara - Ska försöka komma nästa lördag! ;)

Ingmarie - Håll ut!!!

Anna - Hon har löptränat från och till under några år och sprang även en halvmara med mig i New York förra året :)
Hoppas du snart får ta tillbaka din klocka :)