27 nov. 2011

Motiverad


Det blev en lyckad bröllopsdag igår och under dagen blev det träning med Löparprojektet i Skåne för oss båda. Sara hade satt ihop en rolig och tuff runda i Pildammsparken som bestod av både intervaller och lite backträning. Förutom ett toalettbesök mitt i så gick det fint för mig och jag var grymt imponerad av min fru! Över 12kilos skillnad sedan augusti gör verkligen susen för hennes löpning och det är så roligt att se!

Efter löpningen blev det god lunch följt av en föreläsning om mental träning av Ian Manners och därefter ett gemensamt styrkepass som var både roligt och JOBBIGT! Sara hade satt ihop ett cirkelpass med olika styrkeövningar för löpare som verkligen satt där det skulle och jag tror att alla som var med sitter med träningsvärk idag!

Jag tar med mig massor från denna nyttiga dagen och från föreläsningen har jag massor av nya verktyg att ta fram både under träning och under tävling. Det kommer bli grymt att tävla nästa år och jag tackar alla inblandade för en riktigt lyckad dag!

2 kommentarer:

Staffan sa...

Backar i Pildammsparken???? Är väl plattare än en skånsk pannkaka?

Daniel sa...

Jodå! Om du tittar långt ut i högerkanten på bilden så går det uppför på en liten kulle. Den drog vi några gånger upp och ner varje runda :)....liiiite backträning som sagt...vi är i Skåne ;)