28 nov. 2011

Stark!


Det är riktigt grymt att träna just nu och kroppen svarar fint på allt jag gör! Jag är också starkare än vad jag någonsin varit och har senaste tiden kunna öka på vikterna där jag aldrig innan legat. Tror det är effekten av mindre mängd löpning som ersatts av mer styrka vilket nu visar sig. Trots detta har jag inte lagt på mig mer vikt utan har snarare gått ner något kilo sedan sommaren. Inte för jag bryr mig mycket om vikten men jag vill inte lägga på för mycket muskler och bli tung i löpningen då det inte enbart är löparstyrka jag sysslar med. Samtidigt vill jag vara stark för jag mår bra av det och styrketräningen är dunderhonung mot min sjukdom. Jag kan väl sammanfatta det som att jag både vill äta kakan och ha den kvar...hmmmm???

Dagens pass landade på 45min råstyrka följt av 10km lätt distanslöpning på bandet till tonerna av Sopranos Soundtrack. En skön skiva att springa till och man känner sig riktigt cool på bandet, lyssna gärna på denna flippade mixen!

2 kommentarer:

mikael sa...

Du förekommer mig i mina kommentarer :) Tänkte just om du oroar dig över att bli för tung i löpningen av all styrketräning :)

Daniel sa...

Hehe! Svår balansgång det där men samtidigt är jag inte någon elit och kan styrkan göra att jag mår bättre med min sjukdom vinner jag mycket bara där. ;)
Mitt största mål med träningen är att ge den här sjukdomen en ordentlig match och då får jag kanske stå ut med att dra runt på några extra kilo muskler ;)