18 dec. 2011

Nere på sydkusten


Jag rundade av en riktigt fin träningsvecka med att dra ner på sydkusten där jag sprang långpass med några klubbkompisar. Det var ganska grisigt väder med hård vind och snöblandat regn men när man väl var igång så var det bara skönt och med gott sällskap blev det knappast sämre!


Vi trummade på fint och det var riktigt skönt att få springa vid havet igen då det var ett tag sedan sist. Jag måste definitivt förlägga många av mina långpass här nere i vinter för det är väldigt inspirerande att springa med havet vid sin sida. Alla verkar också gilla löpare här nere och hejar glatt när man springer förbi, vissa kommer också fram och hälsar...


Detta är också sträckningen för Sydkustloppet så lite tjuvträning blev det såklart, banan ligger kvar året runt så det är bara att springa på! När det gäller loppet så fortsätter anmälningarna rulla in och vi är snart uppe i 400 löpare vilket känns helt sjukt. Jag hade aldrig väntat mig ett sådant tryck och vårt lilla lopp börjar blir ett ganska stort lopp!

Vänta inte för länge med anmälan om ni vill springa in våren här den 28:e april!

22 fina kilometer blev det och nu blir det till att tända en brasa och ta en mysig kväll där jag ska lugna nerverna med lite film och tv-spel. Jag är fortfarande nervös för att höra mig på radio ikväll men det kommer gå bra! Hoppas ni kommer gilla programmet och ha en skön kväll!


5 kommentarer:

Andréa sa...

Jag hinner nog itne lyssna ikväll, men jag hoppas verkligen det går att lyssna i efterhand`?

Daniel sa...

Det går att lyssna i efterhand och att ladda ner som podradio så stressa inte med att lyssna ;)

Ingmarie sa...

Det var jättebra Daniel! Du behöver verkligen inte vara nervös inför att prata "högt". Du är fantastisk! KRAM

MALIN sa...

Nu har jag lyssnat! Tummen upp!

Daniel sa...

Ingmarie - Låter bra! Ska försöka att inte vara så nervös i fortsättningen! Kram!

Malin - Kul! :)