19 dec. 2011

Stretchar och tar det lugntKänner mig ganska trött idag efter en tuff träningsvecka och tar det bara lugnt med lite stretch och sedan blir det en lunch med världens bästa fru. Jag tror egentligen inte det är träningen som gjort mig trött utan det är nog min nervositet angående programmet i helgen. Efter sändningen var jag helt slut och då släppte all nervositet vilket gjorde att jag blev enormt trött och däckade i sängen. Tur också att jag hade sovmorgon och kunde sova ut ordentligt!

Jag vill skicka ett STORT TACK till Therese som fick ihop dokumentären så bra och det känns verkligen som att det här är jag! En av anledningarna till att jag blir så nervös är att jag lämnar ut väldigt mycket av mig själv och vill att det då ska bli rätt och bra när jag lägger det i någon annans händer. Jag har tackat nej till några saker som inte känts rätt men när Therese frågade mig om detta var det inga tveksamheter, jag vet vem Therese är och att hon är grymt duktig på det hon gör plus att hon känner mig väl genom bloggen. Vill också tacka för alla fina och värmande kommentarer jag fått lite här och var under helgen! Kram på er!!!!

14 kommentarer:

Snorkkis sa...

Det var verkligen ett bra program! Vilken förebild du är!

Linda sa...

Det var jättekul att lyssna på dig. Fast det kändes också märkligt att höra din röst:). Programmet var jättebra o du gjorde ett bra jobb:). Det känns fint att höra andras tankar o känslor om sin sjukdom. Även om det är skit att du, o andra, måste leva med den.Jag blev riktigt rörd över dina ord men samtidigt glad.

Staffan sa...

Det var ett mycket fint program och både jag och min fru lyssnade på hela programmet! Samma Daniel vi lärt känna på bloggen fick vi nu höra "live" - kul!

Monika sa...

Tack Daniel! Nån mara blir det kanske inte här ....... Men en halv kanske så småningom :)!

messan sa...

Du gjorde det bäst! Tack så mycket!
Ha det bra ni i julstökstider.

Kram

Therese sa...

Tack själv! Det är ju tack vare dig som det blev så bra. Det är ju din berättelse och din röst. :)

Daniel sa...

Snorkkis - Kul att du gillade det! :)

Linda - Det är märkligt det där med rösten när man bara lärt känna en person genom texten. ;) Kul att du gillade programmet!

Staffan - Härligt att det gav samma bild av mig som här på bloggen, det var precis det jag ville men att tala är inte alltid min starke sida och jag tror jag kan babbla på lite väl mycket ibland ;).

Monika - Halvmaran är ett riktigt fint mål! Satsa på det och vill du ha lite tips på upplägg och annat så delar jag gärna med mig av det jag har fått lära mig. Bara att höra av dig! Lycka till!

Messan - Härligt att höra! Ha det själv riktigt fint! Kram!

Therese - Du har rätt! Hade jag inte varit med kanske det inte blivit så intressant ...hehe! Fast det var inget fel på musiken iof ;)

Lars sa...

Kan bara hålla med de övriga. Jättebra program!

Staffan sa...

Du och radioprogrammet omnämns (inte av mig...) förresten ikväll i tråden "våga springa marathon" på Jogg .se så jag kunde inte låta bli att berömma dig lite och också göra lite reklam för bloggen...

http://www.jogg.se/Forum/Trad.aspx?subid=22217&sida=5

Daniel sa...

Oh vad bra och fint srivet Staffan! Tack! Intressant tråd och även syn på sjukdomen. Att skjuta skallen av sig vid diagnosen känns lite väl drastiskt även om jag är väl medveten om vilka svängar detta kan ta! Mig ger det istället perspektiv och får mig att fokusera på det som är viktigt! Den här sjukdomen jävlas med helt fel kille! ;)

Daniel sa...

Lars! Kul att du gillade programmet! :)

Pernille sa...

Daniel, du borde föreläsa för nydiagnosticerade. Inte bara de med MS utan alla som har fått något mer eller mindre kroniskt som blir bättre av träning. Tänk på alla de som blir helt handlingsförlamade i 3-4 månader och SEDAN får börja på försiktig vattengympa. Tänk om de visste hur mycket de själva kunde göra om de vågade! Även om jag vet att alla sjukdomsförlopp är individuella så skulle det ge så mycket hopp att få träffa dig! Tänk på saken ;-)

MyStory sa...

Jag sitter och lyssnar på programmet just nu :-) Bra att du lämnade länken på MS-portalen!

Daniel sa...

Pernille - Har hört detta från några andra håll också men jag är ju så NERVÖS för sådant där! Det värmer att höra men jag tror inte jag är rätt person och jag är också osäker på om jag ger en rättvisande bild? Fast man vet ju aldrig vad som händer och det värmer enormt att du tror jag skulle kunna ge nya med diagnos hopp. :)

MyStory - Spännande att du lyssnar! :) tänkte det kunde vara bra att slänga in länken på portalen!