20 dec. 2011

En sida av mig

Jag ser inte alltid ut så här!

För ett tag sedan blev jag intervjuad angående min blogg och vad den betytt för mig i samband med diagnosen. Det var många frågor som väckte tankar efteråt och en av tankarna som snurrat i huvudet är vilken bild min blogg ger av mig för jag bloggar ju nästan enbart om träning, ms och adoption som jag ser det.

Jag tänker inte bli långrandig angående detta men vill gärna förklara en sak så inte någon läsare missuppfattar mig. Det kanske låter som jag inte gör annat på dagarna än tränar men jag är inte sjukskriven på något sätt utan jobbar 100% och lite till. Anledningen till att jag kan träna mycket under dagtid är för att jag jobbar skift vilket ger mig mycket tid att träna när andra jobbar. Jag är nog också den som har minst sjukfrånvaro på jobbet och har bara varit borta en dag sedan jag fick min diagnos för 4år sedan och det var pga magsjuka.

Detta blev kanske ett konstigt inlägg men jag kände att det fanns en anledning att förklara mig, nästa inlägg kommer förhoppningsvis handla om lite träning med fart! Jag är riktigt sugen på att springa fort men har just kommit hem från mitt kvällsskift och att ge sig ut kl 01:00 för snabbdistans kanske inte är det smartaste? Får se om känslan finns kvar när jag vaknar imorgon, då jäklar!

6 kommentarer:

Kicki sa...

Visst är det lätt att folk får en bild av en person utifrån vad den skriver om på sin blogg. Men oftast är det ju bara en bråkdel av vad man gör, som man skriver om.
Tycker inte du skall behöva försvara dig.

Lycka till med farten ;)

Kram

MALIN sa...

Lite renovering dyker allt upp ibland! Och visst vet vi att du jobbar. Du har ju tom visat bilder.

Linda sa...

Jag har lite svårt att förstå varför du så gärna vill klargöra att du inte är sjukskrien. Du har gjort det förut också. Jag tror att den informationen är viktigare för dig än för oss som läser.
Men jag håller med att det nog finns bättre tider att springa på:)

Västgötskan sa...

Ibland känns det som att man behöver förklara sig. Men när man tänker efter; är det för min egen eller andras skull?

Träna på! Och nej, klockan 01.00 låter inte särskilt lockande. Särskilt inte med snabbdistans. ;-)

Daniel sa...

Kicki - Som det står i min header så är det ju en "träningsdagbok" så det är nog inte konstigt att det blir en del tärning här ;) Fast det hände ju annat också! Kram!

Malin - Ja just det! Renovering bli det ju också och snart är badrummet klart! :)

Linda - Du har så rätt! Jag skrev om det för snart 2 år sedan då jag hade en anledning till det och nu hade jag det igen ;) Hoppas jag inte är för tjatig! ;)
Klockan är nu 10:25, känns som en bättre tid att springa! Ha en fin dag!

Daniel sa...

Västgötskan - Det här var nog mest för min egen skull... Nu blir det fart i benen! :)