9 dec. 2011

TrelleborgsKlassikern

Jag tänkte upplysa lite om årets TrelleborgsKlassiker som snart är fullbordad för oss som sprungit alla loppen. TrelleborgsKlassikern är nytt för i år och är ett samarbete mellan oss som arrangerar Sydkustloppet, IFK Trelleborg samt Trelleborgs Allehanda. Loppen man ska springa för att fullborda klassikern är Sydkustloppet, Trelleborgsloppet (10km) och finalen blir Sylvesterloppet på nyårsafton.


Vi är totalt 74 löpare som är kvar i klassikern genom att ha sprungit både Sydkustloppet och Trelleborgsloppet. Nu tror jag inte alla 74 läser min blogg men jag vill gärna påminna dom som gör det att gå in och anmäla sig HÄR innan den 16:e december för att få ert diplom vid målgången på nyårsafton. Om jag inte har helt fel för mig kommer ni också få ert namn i tidningen när ni har fullbordat klassikern vilket kan vara kul. Det kostar inget att registrera sig för diplomet och anmälan för loppet gör ni på plats som det står i inbjudan.

Hoppas vi ses där och fullbordar historiens första Trelleborgsklassiker tillsammans med blåbärssoppa och pepparkakor. Vem vet vad det kan bli av detta i framtiden och då har vi varit med från början!

6 kommentarer:

Thomas sa...

Hej!
En av dom 74 läser i alla fall din blogg med stort intresse !!
Inspirerande läsning :)
Vi ses till sylvester !!
//Thomas

Daniel sa...

Kul att du hänger med här! Då ses vi på nyår och fullbordar klassikern! :)

Adam Crona sa...

Yepp, då är vi tre =)

Daniel sa...

Härligt Adam! Vi kommer bli historiska! :))

Kicki sa...

Vi ses den 31e :)

Daniel sa...

Kul Kicki!!! :)