9 dec. 2011

Igång!


Då var jag äntligen igång igen efter min bihåleinflammation och det är så skööööönt! Redan i tisdags började jag känna mig lite piggare och var väldigt sugen på att dra igång men jag tänkte det var lika bra att vila ett tag till och det gjorde jag säkert rätt i!

Nästan två timmar spenderades på gymmet där jag först körde styrka för överkroppen i 45min. Jag kunde lätt ligga på samma vikter som innan jag blev dålig vilket gladde mig. Fick lägga lite band på mig själv mellan varven för att inte dra på för hårt och det märktes tydligt att vila ger enormt mycket energi i kroppen. Passet kan väl sammanfattas som lugnt och tungt!

Jag avslutade sedan med 60min skön löpning på bandet där jag också tog det lugnt. Alla lampor i kroppen lyste grönt och det var fin kick i steget, jag höll mig dock på mattan och körde lugnt hela vägen. Fick ett fint kvitto på att jag är på G igen och imorgon blir det backar i skogen tillsammans med Löparprojektet. Ser verkligen fram emot detta och det är alltid lika inspirerande att komma ut där!

2 kommentarer:

Ingmarie sa...

Härligt! Hoppas jag kan få vara med på det där skogspasset någon gång! :-)

Daniel sa...

Jag tror det kommer vara typ varje lördag hela vintern så det är bara att hänga på när det passar.
Grym träning och ett härligt gäng! :)