28 jan. 2012

Ännu ett grymt pass i skogen!

Det börjar bli rutin på dom här grymma lördagspassen i skogen och idag tuggade jag backar med samma härliga gäng ännu en gång. Detta var också det hittills tuffaste passet där vi hade ökat på den långa banan med ännu ett varv vilket gjorde att den skulle springas 9 gånger. Banan är ca 1600m med lite varierande backar och terräng där insatsen är ca 1300m och den aktiva vilan blir då ca 300m innan man drar på igen.

Kroppen svarade riktigt fint idag efter att jag dragit ner på distansen denna veckan. Backarna flöt på bra och trots att det var lite slirigt lyckades jag hålla samma tider som annars. Det bästa var sista rundan som blev den snabbaste och även den snabbaste jag någonsin gjort på denna banan. Kändes grymt att sätta denna tiden på sista och nionde varvet trots att vi nu hade byggt på passet med ett extra varv. Totalt blev det nästan 20km idag och detta var ännu ett skönt formbesked! Träningen går verkligen på rätt håll!

Varm och toknöjd precis efter sista varvet!

6 kommentarer:

Suzan sa...

Nice, mitt pass var allt annat än grymt :/

Elin sa...

Superbra jobbat! Själv lyckades jag springa vilse bland fälten mellan Lund och Kävlinge, så passet på 29km tog mig tre timmar tack vare att jag fick springa över tre frusna (och plöjda) fält. Ingen fin tid, men en bra distans och kroppen svarade fint! Snart vågar jag mig på pass tillsammans med er!

Anonym sa...

Härlig känsla före och efter. Extra kul att så många kom idag, trots kyla och halka. :-)

Anonym sa...

/Johan

Västgötskan sa...

Låter som ett riktigt bra pass. Bra för pannbenet med backar och starka ben! :-)

Daniel sa...

Suzan - Såg det men skorna var snygga! :)

Elin - Ibland kan det bli bra att springa vilse och jag antar att din vrister fick bra träning på åkrarna ;). Kul om du hänger på i skogen och det är klart du vågar!

Johan - Det är verkligen roligt att många dyker upp trots vädret och det finns massor med positiv energi som hjälper till på passen! Bra jobbat igår! :)

Västgötskan - Backar är verkligen bra på många sätt! :)