8 jan. 2012

Jag och många andra

Då var jag äntligen igång efter förkylningen och det är så skönt! Som vanligt efter nyår var det mycket folk på gymmet men nästan alla nya låter bli dom fria vikterna så där nere hängde jag mestadels av tiden. Jag körde 45min styrka och det var ganska tungt att komma igång efter uppehållet. Därför utmanade jag inte direkt då det kändes onödigt så här tätt inpå förkylningen.

Efter styrkan hade jag en idé att jag skulle springa lite på bandet då kroppen kändes pigg men där var ju mycket folk som sagt. Inget band blev ledigt så jag letade mig in till "min" Powerplate och där fick jag vara själv som vanligt. Tänk att ett av dom bästa redskapen på gymmet lockar så lite folk!?


Jag fick kört 30min löparstyrka med ben och core som satt fint efter uppehållet, antar att jag kommer få lika fin träningsvärk dagarna som följer! Lite tråkigt att jag inte fick springa idag och jag kan nog inte räkna med att få ett band varje gång nu när där är mycket tryck på gymmet. Det lär dock bli som vanligt i februari när alla nya har slut på sina klippkort för så blir det varje år. Märkligt fenomen det där!?

2 kommentarer:

Lars sa...

Ja, visst är det märkligt (och lite sorgligt) att nyårslöftena allmänhet inte håller längre än februari månad.

För någon dag sedan var jag den enda som sprang på gymmets fem löpband. De andra gick i typ 5 km/h. För mig är det svårt att inte bli irriterad. Samtidigt är det ju bra att folk gör ett försök att börja träna...

Daniel sa...

Verkligen tråkigt att det inte håller längre och jag förstår inte riktigt varför? Själv är jag väldigt målmedveten när jag börjar med någonting men vi är ju alla olika som tur är ;)