15 jan. 2012

...också ett långpass

Efter gårdagens tuffa pass visste jag inte riktigt hur kroppen skulle kännas när jag mötte upp med mina klubbkompisar för dagens långpass. Kanske skulle jag bara säga hej till dom och köpa lite nybakade bullar för att sedan åka hem igen utan att springa?....fast så blev det inte!

Min kropp kändes förhållandevis pigg när vi mötte upp på morgonen och efter några kilometer släppte även segheten i mina vader. Vi tog en fin runda längs havet och för dagen var det nästan vindstilla vilket var väldigt skönt.


Med trevligt sällskap och fint väder rullade kilometerna på snabbt och tiden flög iväg. Sista biten sprang jag själv då mina klubbkompisar vek av hemåt medan jag skulle åt ett annat håll. Det blev därför en sväng förbi mitt sjukhus vilket gav en skön kick, det är alltid lika inspirerande att springa förbi där på rätt sida väggen!


När jag låg inne där för 4år sedan blev jag trött och yr av att bara promenera runt parkeringen utanför. Idag efter nästan 2 timmars löpning var jag fortfarande stark i kroppen och det är en sådan häftig känsla när jag tänker tillbaka på hur jag mådde då. Inspirerad och glad avslutade jag sedan mitt pass genom parken där jag satte punkt för en riktigt fin träningsvecka med 85km löpning kryddat med lite styrka.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Förstår att du kände inspiration där. Wow, vilken resa du har gjort. Imponerande och helt fantastiskt! :-)

Andréa sa...

Vilken känsla! jag tycker du är så grym. Såklart med din löpning men kanske främst för/med ditt positiva tänkande!

Lennart sa...

Hej Daniel!
Kul att kunna se tillbaka och känna sig stark.

Lennart sa...

Hej igen Daniel!
Vet inte, men du kanske kan titta in på den här bloggen: http://träning-hälsa.se/

Den skrivs också av en person som är större än sin sjukdom!

Daniel sa...

Västgötskan - Det har hänt mycket på dom här åren och det ger alltid en fin kick att springa förbi sjukhuset :)

Andréa - Tack för värmande ord! Man kommer långt med att tänka positivt, det är jag säker på! :)

Lennart - Det sägs att man ska blicka framåt men jag blickar gärna bakåt för dom här 4 åren har varit riktigt bra och jag hade aldrig förväntat mig att må som jag gör idag. Det ger mig hopp! :)
Tack för bloggtipset! Ska kolla!