7 feb. 2012

In i kaklet

Efter 4 dagar med löpning tog jag en planerad vilodag på måndagen. Det kanske låter slappt när man skriver vilodag men det finns annat som måste göras och trots vilodag körde jag måndagen hela vägen in i kaklet.....bokstavligt talat!

Vi håller på att bygga nytt badrum där det finns mycket att göra och nu är det verkligen på slutspurten vilket är skönt. Jag har inte behörighet för våtrum och har därför tagit hjälp med allt det "tunga" där jag hittat en riktigt bra kille som ville gå på min linje med alla lösningar. Annars gör jag allt jag kan göra och kommande veckor har jag ganska mycket att göra när det gäller att färdigställa allt.

Grävmaskin inne i det blivande badrummet och jag är långhårig

Vårt hus är ett gammalt fattighus från 1800-talet där ingenting är i vinkel och nästan allt man ska göra blir lite av en speciallösning. Badrumslösningen har jag ritat upp för ca 5år sedan när vi gjorde en stor renovering men just badrummet fick vänta då det kostar en del. Nu när vi ska adoptera känns det verkligen som vi behöver det här rummet och där kommer bli ett stort badkar som ett barn kommer gilla!


Denna bilden är från när vi började i höstas och fönstret ni ser till höger är samma fönster som på bilden med grävskopan. Det ser inte ut så idag för det har hänt mycket i höst/vinter och om några veckor kommer bilder på resultatet....

7 kommentarer:

anneliten sa...

Tänk vad underbart att var händig och se gott resultat av sitt arbete! Den gåvan har inte jag.

Daniel sa...

Det har du säkert Anneli! Mycket handlar om att våga samt ha rätt verktyg och läsa på innan man börjar....fast man ska passa sig för saker som vvs och el om man inte är utbildad ;)
Känslan att se saker ta form efter att bara haft dom i huvudet under lång tid är härlig! :)

Johan sa...

Nu förstår jag varför du duschar i Torup. ;)

Lennart sa...

Spännande! ska bli kul att se resultatet.

Daniel sa...

Johan - haha! Vi har ett annat badrum också ;)

Lennart - Bilder kommer!

Anonym sa...

Hej Daniel,
rummet har verkligen potential att bli ett snyggt badrum. Det kommer bli så stort! Och vad jag förstår efter att ha läst kommentarerna har ni ett till badrum. Jag blev lite orolig där.

Jag jobbar på Byggla.se, där bygglare visar upp sina renoveringar, delger varandra tips och råd och sprider inspiration. Det skulle vara kul om du vill visa upp badrumsprojektet hos oss. Vi har flera som renoverat badrum som du kan få idéer och tips ifrån. Låter det kul kan du maila mig på vendela@byggla.se så berättar jag mer om Byggla. Då kan jag även erbjuda en liten symbolisk kompensation för ditt intresse :)
Lycka till med badrummet!
Mvh
Vendela på Byggla

Daniel sa...

Trevliga sida du har!
Just nu har jag fullt upp här men jag kanske tittar in och lägger upp projektet längre fram.
Tack för lyckat till:et. Det kan behövas när man bygger ;)