13 feb. 2012

Vadå vilodag?

Jag fick min efterlängtade sovmorgon i söndags men annars blev det inte mycket till vila. Att sitta stilla har jag väldigt svårt för och när jag nu inte skulle springa långpass hade jag gott om tid över. Detta gjorde att jag körde till byggvaruhuset och fyllde bilen med betongblock. Tyvärr hade betongblocken frusit fast i varandra så jag fick ta i så det knakade när jag skulle lasta dom. Varje block vägde ca 15kg och dom satt ihop om tre stycken vilket gjorde att det tog hårt på ryggen.

Bild från ett annat projekt. Alltid lika kul att komma hem med bilen lastad för nya projekt!

När jag kom hem kunde jag heller inte sitta och titta på blocken utan det blev till att mura upp dom i nya badrummet under eftermiddag och kväll. Jag hade givitvis gjort en ordentlig riktning före samt tagit reda på vad jag skulle använda för verktyg och det gick fint att få dom på plats. Normalt brukar byggprojekt småjävlas lite men detta gick precis enligt planen och resultatet kommer bli precis som jag tänkt mig. Det tog dock hårt på kroppen då jag inte är van att jobba med detta och idag är jag ganska mör i rygg och armar. Jag tog därför ut en "vilodag" även idag!

4 kommentarer:

Sara sa...

Jag är så spänd på det där badrummet! Du är superduktig som sliter och jobbar så, och jag är imponerad av att du gör så mycket själv. Min kunskap sträcker sig till att jag lyckades laga och spackla ett hål i väggen och måla fondväggar :)

Daniel sa...

Du får komma ut och springa i min backe i mars så får du även testa badrummet... också kör vi någon god mat på det! :)

Sara sa...

Taget!

Daniel sa...

:D