21 mars 2012

Häng med på långpass!

Den 1:a april kör vi långpass längs Skåneleden i fin natur och det kommer bli ett pass ni inte vill missa! Gå in på vår Facebooksida för anmälan och mer info! Vi ses där!

Kanske är mina glada vänner från Simlångsdalens IF sugna på att titta ner igen?


9 kommentarer:

Petra sa...

Later harligt Daniel!! Miljon verkar enormt vacker. Hoppas ni far en harlig tur!

Anna (Orka mera) sa...

Ska bli grymt kul!

Emilia sa...

Åhh det hade jag velat hänga med på, tävlar dock med hästen hela dagen... hoppas att det kommer fler tillfällen. Ses på söndag! :)

Daniel sa...

Petra - Dom där omgivningarna är helt fantastiska att springa i. Får vi fint väder också kommer detta bli grymt! Synd du bor så långt bort...

Anna - Längtar redan! Tur att det är snart!

Emilia - Det kommer fler tåg! Ses på söndag!

Johan sa...

Ser lovande ut. :) Hoppas jag fortfarande kan när det är dags.

Ingmarie sa...

Hade GÄRNA varit med men kan inte. :-(
Kanske fler gånger? I sommar? :-)

Daniel sa...

Johan - Har du inte sprungit där innan så kommer du gilla detta! Hoppas du kan!

Ingmarie - Gärna i sommar! Kommer du ner någong gång får vi boka in ett pass där ute så ska du få se en annorlunda sida av Skåne :)

Therese sa...

Jag kanske ska föreslå för mitt lilla löpargäng här uppe att vi ska ta oss ner till Skåne och köra söndagslångpasset? Vi ska ha träningshelg ihop, och efter ett pass på fredagen och två på lördagen så väntar långpass för de som orkar på söndagen. Men 2,7 mil kanske är lite mastigt... ;) Låter riktigt schysst hur som helst. :)

Daniel sa...

Det hade ju varit grymt om ni kom ner igen! Slingan är en del av Markusloppet och kanske kan man göra lite avstickare om 27km blir för långt för er med tanke på att ni kör hårt hela helgen. Lägg gärna en fråga till Mikael Björk inne på FB-sidan, tror han känner till omgivningarna bra där ute.

Kommer ni ner kan vi ju också göra en repris på sist och äta något gott efteråt?! :)