16 mars 2012

Inhoppare


Min vän Mikael bjöd in till ett trevligt långpass idag där han skulle springa i 2,5 timme som en del av hans back-to-back-ultra-mastodont-pass. Jag kan inte mycket om detta men kortfattat binder man ihop två långa pass över två dagar för att bli bättre och uthålligare när det gäller ultralöpning, i detta fallet hade Mikael även sprungit 2 timmar dagen innan.

Enbart 2,5 timme tyckte jag dock lät mycket för mig då jag både hade innebandyturnering på kvällen samt det där backpasset vi kör i skogen på lördagen. Därför kom jag på idén att jag kunde vara en inhoppare när Mikael hade 1,5 timme kvar så kanske den sista biten blev lite lättare för huvudet. Jag tycker själv det är skönt när det kommer lite omväxling på långpassen som kan bli lite tråkiga den där sista biten. Nu kunde vi också ta en bastu ihop och en trevlig fika efteråt.

Glassigt!

Passet blev riktigt lyckat med en massa fin traillöpning i härligt vårväder och det doftade verkligen skog i värmen! Vi lyckades även med varsin fin vurpa och jag fick dammat av en gammal jiujitsu-rullning som dämpade fallet något. Vill också tillägga att Mikael var väldigt välmatchad för dagen och finns nu även som klippdocka om man vill testa lite olika kombinationer på honom :)

Nu ska jag ladda om och plocka fram mitt gamla trollspö och innebandyskor för en innebandyturnering med jobbet. Ska bli kul och jag kommer jaga dom som en iller på topp! 

Det var ett tag sedan....

4 kommentarer:

Ousa sa...

Härliga bilder! Ni ser ut att ha några grader mer än oss i norr.

Mikael Björk sa...

Ja jäklar vad fint det var! Jag tycker vi ser pigga och nöjda ut. Lite trötthet kröp dock på mig under kvällen...

Johan sa...

Ja riktigt så varmt var det inte idag. Men det fukade ändå. :)

Daniel sa...

Ousa - Igår hade vi nog det men idag var det inte så fint...men det kommer!! :)

Mikael - Tyckte du såg sååå pigg ut trots att du sprungit långt. Dock fullt normalt om du kände dig trött på kvällen. Här finns gott om energipåfyllning ikväll och grillen är snart laddad! :)

Johan - Så sant fast ändå ok! Det var ju inte längesedan vi kutade runt i -15 ;)