14 mars 2012

Nervös

Jag är glad att läkarpapperna kring adoptionen är klara men jag är fortfarande under utredning för mina dåliga järnvärden. Min läkare tror att jag "läcker" och imorgon ska jag svälja en kamera nere på sjukhuset vilket gör mig smått nervös. Jag är duktigt trött på sjukhus och prover nu men det är väl bara att gilla läget som vanligt. Dessutom är jag nerkallad av mitt ms-team nästa vecka då dom ska göra nedskärningar och jag måste byta till en billigare medicin. Blä blä blä!!!

Nervös!!!

Imorgon behöver jag fasta och jag kommer få något lugnande vilket gör att jag inte får köra bil och drar därför slutsatsen att jag inte heller får träna. Därför fick det bli ett lite extra tufft pass på gymmet idag med mycket löparstyrka då kroppen åndå får lite extra återhämtning så här mitt i veckan. På fredag blir det sedan lite skön skogslöpning med bästa sällskapet men först ska jag ta mig igenom den läskiga torsdagen!

10 kommentarer:

Sara sa...

Det ska nog gå bra, bättre att få kollat upp det ordentligt.
Vad ska ni hitta på i skogen?

Daniel sa...

Bara springa lugnt och fint! Mikael kör långpass på 2½ timme kl 09:00 men jag dyker upp först 10:00 och sammanstrålar med honom vid Torup och kör "bara" 1½ timme då jag har innebandy på kvällen.
Häng gärna på!

messan sa...

Det kommer går bra. Jag har svalt den där kameran :).

Tänk att så här mycket tester går inte alla som blir biologiska föräldrar igenom de bara blir det hur bra eller dåliga de än är...
Jag håller tummarna för att dina värden är bra och tackar för träningstipset.Har träningsvärk idag i tummen:).

Jag blev mamma när jag hade MS fast då visste jag inte att jag hade det..
Ha det bra!
Kram

anneliten sa...

Vad då byta till billigare medicin? En annan billigare variant av samma (trodde inte det fanns generika på MS-området ännu) eller en annan verkningsmekanism? Ifrågasätt! Du har väl inte kostat mycket så som du kämpat på med träning (vilket jag tror hjälper) och hållit dig frisk och borta från vårdplatserna. Det måste ju vara vårdplatserna som är dyra! Jag blir lite arg som du märker...

Daniel sa...

Messan - haha! Vill man ha snygg häck får tummen lida! ;)
Utredningen nu har inte med adoptionen och göra men det stämmer att man som adoptivförälder får genomgå det mesta. Speciella barn kräver speciella föräldrar ;)
Ha det själv gott! Kram!

Anneli - Man ska byta Betaferon till något nytt och billigare som heter Extavia och det ska vara samma säger dom.
Man gör detta för att kunna ge patienter med svårare sjukdomsgrad dyrare behandlingar och kvaliteten på basbehandlingen som jag har ska förbli densamma.
Låter vettigt tycker jag om det inte är sämre medicin jag får men jag ska ifrågasätta och läsa på!....och jag hoppas också att dom patienter som behöver den dyrare behandlingen verkligen får den så det inte bara är tomt prat!

Visst är jag billig för dom och nu blir jag ännu billigare! ;)

Johan sa...

För att ha låga blodvärden så knatar du på rätt bra. Tänk så bra det blir när de får rätsida på det. :)

Ingmarie sa...

Men oj!Hoppas de finner läckaget och att det lätt går att laga. Ska tänka extra mycket på dig!
Kram&kraft

Daniel sa...

Johan - ja vänta bara! :) Innan tävling brukar jag även släppa lite på min bromsmedicin och då jäklar! :)

Ingmarie - Tack för tanke och kraft! Det gick bra idag så det hjälpte även om du är vääääldigt långt bort! ;)
kram!

Sara sa...

Jag funderade på det, men jag tar skogen på lördag istället. Måste prata med staffan och Ian efter backträningen, så det får bli två flugor i en smäll. Ha så kul - så hänger jag på nästa gång :)

Daniel sa...

Okidoki! Då ses vi på lördag istället!