15 mars 2012

Planer inför Malmömilen

Det dök upp ett mail från mitt jobb att det nu var dags att damma av löparskorna och hitta formen inför Malmömilen den 16:e juni där företaget står för anmälningsavgiften samt en tröja att springa i. Självklart ska jag damma av skorna och komma i form men jag trodde inte så många andra skulle hoppa på. Detta tycker jag är jätteroligt och mina närmsta arbetskamrater har frågat mig om tips och annat då dom vet att jag springer en del. Det kommer bli riktigt kul under våren med mycket löparsnack och jag har redan fixat träningsprogram åt dom.

Jag känner mig också sjukt taggad att visa var skåpet ska stå då dom andra avdelningarna inte har mycket koll på mig men dom flesta vet att jag har ms. Som vanligt lär det bli psykkrig när det närmar sig och den där killen med ms på andra avdelningen springer dom ju lätt förbi ... hehe ;)

Förra årets Malmömil där jag är jagad av snabba Johan. Bakom kameran står Katarina

Malmömilen ligger också perfekt till med 4 veckors vila efter maran i Köpenhamn och detta kommer bli ett trevligt litet mål att ha efteråt. Jag kommer gå för sub37 och pers på milen och dom andra avdelningarna lär få jobba om dom ska hänga på mig och mina närmsta arbetskamrater. Vi kommer vara i grym form den 16:e juni!

8 kommentarer:

Johan sa...

Ja ska du slå pers så är det väl en bra tävling att göra det på. Sedan får du putsa det ännu mer när du springer milen i Trelle. :)

Pernille sa...

Eh... nej. Den där killen med MS springer man INTE om så lätt :-) Jag vet, för jag körde en 2-minutersintervall i 4:00 tempo i dag och trodde att jag skulle dö. 4:00 i en mil - nej tack!
Tyvärr missar jag Malmömilen i år eftersom jag ska på bröllop just den dagen, jag som hade bestämt mig för att jag skulle springa milen sub50!

Sara sa...

Ha, tänk om jag kunde få mina kollegor till det! Inte en suck att de hänger på. Jag kommer också att jaga dig ;)

Magnus S sa...

Jag har också planerat in Malmömilen men funderar på om det är för tätt efter Köpenhamn. Jag har ju inte sprungit nån mara innan så jag vet inte hur snabbt man vågar gå på med de intervaller som jag tycker behövs inför milen. Hur tänker du kring träningen mellan Köpenhamn och Malmö?

Daniel sa...

Johan - Trelle är snabb och dessutom hemmaplan så det blir säkert ett nytt försök där! :)

Pernille - Du får springa Trelleborgsloppet i augusti istället. Snabb bana och som bäddat för sub50! :)

Sara - Vi får jaga varandra så vi får ner dig under 37min! Jag tror du kommer före mig i år!

Magnus - Svårt det där och jag har egentligen inga tankar kring träningen i dagsläget. Tror jag tar det som det kommer och känner mig för. Jag vet också att man kan få en grym superkompensation med en formtopp när kroppen hämtat sig efter en mara. Kanske kommer den lagom till Malmömilen? :)

mikael sa...

Siktar på sub 37 i år. Tror tiden finns där med lite kontinuerlig träning. Äntligen på G igen, mjuk uppstart, efter inflammationen i foten.

Staffan sa...

Haha, jag skulle vilja se kollegornas min när du försvinner i fjärran när startskottet brinner av :-D

Daniel sa...

Mikael - Härligt att du är på G igen! Sub37 fixar du! Starta lugnt nu bara som du skriver! ;)

Staffan - Det ska bli sååå kul! :D Hoppas inte vi får bomullströjor att springa i bara! ;)