13 mars 2012

Stege och förmedlingsansökan


Träningen för dagen bestod av Therese grymma stege som är ett av mina absoluta favoritpass. Som vanligt blev det åka av så svetten sprutade till tonerna av Iron Maiden och kroppen svarade fint. Jag var väldigt spänd på hur mitt högerben skulle svara efter gårdagens naprapatbehandling och jag log lite smått när jag drog på under första intervallen. Jimmy måste träffat mitt i prick när han tryckte till för så här bra och starkt har inte benet varit på länge. Nu ska jag bara se till att bruka allvar med övningarna jag fick under några veckor så ska detta problemet vara ur världen.

Idag var också dagen då vi fick iväg vår förmedlingsansökan angående adoptionen. Det här är verkligen en milstolpe på vår resa och ett brev som kommer avgöra väldigt mycket. I brevet finns allt om oss och nu ska vår organistion ta ett beslut om det är möjligt för dom att förmedla ett barn till oss eller ej. Kina kommer ta det slutgiltiga beslutet men ser vår organistion med sin erfarenhet att det är fullt möjligt ser det riktigt bra ut för oss.


I brevet finns också det kinesiska läkarintyget där jag hade problem med mina järnvärden. Senaste provtagningen gjorde att rätt ruta kryssades i och inget nytt tillkom på detta vilket var väldigt skönt. Trots min ms så ser alla mina läkarintyg riktigt fina ut och nu är det bara att hoppas på att dom räcker sista vägen också! Vår organisation kommer höra av sig inom någon vecka och berätta hur det ligger till och hur möjligheterna ser ut. Det här är nästan så spännande att jag inte vågar tänka på det!!!

4 kommentarer:

Lennart sa...

Hej Daniel!
Adoptionen kommer att gå jättebra. Jag tror inte att du behöver oroa dig.

Lycka till!

Staffan F sa...

Hej Daniel!
Har följt din blogg ett tag och ville bara önska lycka till med adoptionen. Sedan vill jag bara säga att MS eller ej så är jag djupt imponerad av din träningsdisciplin och dina resultat. :)

mikael sa...

Ursäkta svordomen men det är fan spännande här också! :)
Får du ett positivt besked så kan det öppna upp för andra familjer också

Daniel sa...

Lennart - Tack! Känns mig faktiskt inte speciellt orolig just nu. Finns ju inte mer jag kan göra i nuläget och papperna kunde inte blivit bättre än vad dom blev. Bara att sitta lugnt i båten nu!

Staffan - Tack! och kul att du följer med här! :) Min ms sparkar mig alltid i baken och det går lättare att träna disciplinerat då....alltid något positivt med skiten ;)

Mikael - Jag nu jäklar är det spännande! Det värsta som kan hända är nog inte att dom säger nej direkt utan är dom osäkra kommer dom antagligen skicka någon typ av "för-förfrågan" till Kina för att se om dom tycker det är någon idé att försöka.

Fast jag tror och hoppas att organisationen ska säga att det inte är några problem efter att dom läst mina läkarpapper och bildat sig en uppfattning om mig.
Jag har väldigt fina papper och mycket är tack vare träningen! :)