8 apr. 2012

Före frukost


Efter loppet i fredags fortsatte vi norrut till Kalmar där vi spenderade påskhelgen på ett mysigt hotell. Vädret var inte det bästa under lördagen men det gjorde inget då jag hade vilodag och idag var det desto bättre. Jag hade ställt klockan till 07:00 för att komma ut på ett långpass innan frukost och det blev ett riktigt skönt pass!


Sprang söderut efter tips från vår vän Joel som vi hälsat på dagen innan där jag hittade ett gäng fina motionsslingor längs havet. Jag är egentligen ingen morgonmänniska och har svårt för att träna på morgonen men det gick trots allt bra. Kände av lite från sviterna av den jobbiga natten efter loppet då det krampade och värkte i ben och höft. Det var som om symptomen jag fick satte sig precis på dom musklerna jag använt under loppet vilket gjorde att dom kändes extra trötta idag. Jag körde dock bara lugnt och fint vilket kroppen verkade gilla och jag fick startat upp systemet igen. Passade också på att köra lite styrka på ett litet utegym med armgång fram och tillbaka vilket passade fint på morgonkvisten.


Sedan bar det iväg tillbaka till hotellet för en efterlängtad frukost som satt där den skulle. Jag var heller inte ensam om att vara hungrig då även min fru varit ute på en tur i det fina vädret. En riktigt lyckad förmiddag innan vi lämnade Kalmar för den här gången....2 kommentarer:

Lisa sa...

Shit vad härligt! Och vilka bilder du tar! Hur funkar det med långpass innan frukost? Hade jag aldrig klarat, utan mat kommet jag inte långt... Hur långt och hårt kan du köra på morgonpassen?:)

Daniel sa...

Det är inte mycket till energi om jag springer innan frukost och vid 90min löpning börjar det bli ganska tomt ;) Håller heller inget högt tempo utan tar det för vad det är när jag springer så pass tidigt.
Kul att du gillar bilderna! :)