27 apr. 2012

Laddad för några tuffa dagar

Då är jag färdigtränad för vad som väntar i helgen då det både är Sydkustlopp samt uttagning till Gladiatorerna på måndag. Mitt 8-dagars mastodont-styrke-pass för att få upp styrkan i överkroppen är också avslutat och jag har verkligen gjort allt vad jag kan av den korta tiden jag hade fram tills uttagningen. Jag lämnade ju först återbud då gränsen på 15 chins kändes för tuff men eftersom dom tyckte jag skulle komma upp ändå beslöt jag mig för att göra det bästa av situationen.


Trapetsen har gått varm här och sedan förra fredagen har det blivit 335 chins av olika varianter samt 600 armhävningar. Min vän som satte ihop detta programmet kunde nästan garantera att jag skulle kunna sätta 15 chins på uttagningen bara jag följde hans program. Jag tror nästan jag dubblat styrkan på denna korta tiden och med lite adrenalinpåslag under uttagning tror jag det kan vara möjligt att komma upp mot 20st. Hade varit grymt skönt om det gick! Oavsett hur det går så behöver jag inte banna mig själv i efterhand för att inte tränat ordenligt. Jag har verkligen gjort allt vilket känns tryggt nu när jag snart ska upp!

Ikväll har jag också rensat huvudet med ett GoKart-race tillsammans med jobbet. Alla var grymt taggade och hornen fanns även i min panna! Kändes skönt att fokusera på annat än uttagning och Sydkustlopp för ett tag och jag satte dom verkligen på plats ikväll! Var klart snabbast i kvalen och vann även finalen lätt! Helgen börjar bra och självförtroendet är på topp! Nu ska det laddas om för halvmara!


9 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vilken tävlingsskalle och vilken målmedvetenhet. Lycka till med uppladdningen!

Andréa sa...

Al,ltså du är ju fantastisk och det kommer gå så himla bra! Lycka till!!

Västgötskan sa...

Det kommer gå alldeles galant! Vilken motivation! Helt galet. :-D

Adam Crona sa...

15 chins.. hmm. har inte provat det på månader.. gjorde 10 utan problem sist jag testade. Men idag vet i fan.. dags att ta tag i styrkan nu känner jag.. Lycka till på måndag och idag ;-)

Daniel sa...

Snorkkis - Tack! Jag är envis när det gäller ;)

Andréa - Härligt att du tror det! Tack!

Västgötskan - Får se hur det går! Kan inte göra mer än så här iaf ;)

Adam - Tack! Chins är en grym övning! Kör på bara!

Ingmarie sa...

GRATTIS till dagen! Snyggt jobbat! (Som vanligt...)

Daniel sa...

Tack Ingmarie! :)

Tina Wessfeldt sa...

Halosan!
Jag har följt ditt bloggande ett tag nu o vill bara önska dig lycka till på måndag. Hoppas att du blir nöjd med din insats.
//tina

Daniel sa...

Hej Tina!
Kul att du följer min blogg! :)
Ska göra mitt bästa på måndag och är just nu väldigt nervös. Det brukar dock gå över när det väl gäller, då blir jag fokuserad och taggad! Grrrr!
Tack!