17 apr. 2012

Mer löpare än patient

Jag börjar tänka lite konstruktivt igen efter helgens bakslag och jag tackar för alla fina kommenterer i förra inlägget. Det kanske låter som jag är deppig men det är jag inte och förutom löpningen så rullar det på bra här med allt annat. Har fått iväg min egenremiss till ett annat sjukhus och jag hoppas kunna få svar någon gång i höst så jag förhoppningsvis kan få komma dit. Jag har också medicin så jag klarar mig i ett halvår nu så jag slipper ha med mitt sjukhus att göra vilket känns bra. Nu ska jag försöka släppa det här med sjukhus och skitsjukdom för ett tag och "låtsas" att jag är frisk.


Jag tittar på resultatlistan från helgens tävling och känner mig nog ändå nöjd innerst inne. Mitt huvudsakliga mål är ju att springa skiten ur den här sjukdomen och det lyckas jag med. En topp tio placering bland nästan 100 löpare känns bra och jag är nog mer löpare än ms-patient även om jag känt mig som en patient senaste tiden. Dom som var framför mig är desutom alla yngre än mig vilket också känns skönt och David Nilsson är från en annan planet så honom kan jag räkna bort. ;)

Jag är också igång med träningen igen där jag igår fortsatte med min styrkeutmaning följt av ett spinningpass för att rensa rent kroppen. Spinning är verkligen kanon för att få loss den sista stelheten efter en tävling! Har egentligen inte känt mig speciellt sliten och stel efter tävlingen vilket varit skönt. Kroppen är dessutom hel och fin vilket jag också måste ta fram som något positivt från loppet. Ikväll blir det spring igen i form av intervaller med klubben vilket jag ser fram emot. Solen skiner på sydkusten och det kommer säkert bli en lyckad kväll!En bild från loppet som gör mig glad!
Sista 100m och nu SKA jag i mål! Tror Johan som ligger tätt bakom tänker samma sak!


5 kommentarer:

Erik sa...

Tack! Du gjorde mig nervös där ett tag. Sjukt imponerande i helgen! Själv sprang jag 20 minuter igår och det kändes fint :) Knät håller.
BTW; hur känner du Joel?

Daniel sa...

Inte meningen att göra dig nervös! ;)
Härligt att knät håller, då finns det hopp om New York! :)
Har lärt känna Joel genom löpningen men det känns som jag känt honom alltid. Trevlig kille och en riktigt god vän. :)
Hörde att ni kände varandra! Världen är liten!

MALIN sa...

Nu kändes det positivt igen. Jag tänkte faktiskt på det igår - att du ställer väldigt höga krav på dina prestationer. Som är höga utan att ha MS. DU ÄR DUKTIG!

Johan sa...

Jag försöker med all min kraft hänga med dig strax innan målgång...
Nu skall jag i MÅÅL ;-)

Man kanske har olika mål med löpningen ang tider, distanser etc. Jag är iaf supernöjd med min löpning lördags. Glad att den här 38-åriga kroppen orkar detta tempo med tanke på si sådär med träning innan. Är försiktig med att sätta för "höga" krav på mig själv och vara allt för tidsfixerad. Den där löparglädjen försvinner lite då om jag blir för besviken (tycker jag). Läste en artikel i senaste RW av Rune Larsson om att stagnera som löpare. Klart intressant. Vi ses, hade bra

Daniel sa...

Malin - Har alltid höga krav på mig vilket kanske inte alltid är så nyttigt? Det är fortfarande positivt här och det som är viktigast för mig just nu flyter på riktigt bra! :) Nästa inlägg kommer också handla om något roligt och spännande! :)

Johan - Låter väldigt sunt och tack för tipset om artikeln! Tyckte du såg grymt stark ut i lördags!