17 apr. 2012

Detta kommer inte min mamma att gilla

Tänkte jag skulle berätta lite om styrkeutmaningen jag kört här och om min mamma läser detta så kan hon sluta läsa nu för detta kommer hon inte gilla.... hehe! ;) 


För ett tag sedan kände jag att jag behövde en utmaning på gymmet då jag ville få upp lite råstyrka i överkroppen. Jag är i grunden ganska klen och detta är en av mina svagheter som jag alltid jobbar med. För att krydda lite extra anmälde jag mig därför till uttagningen för utmanare till nästa säsong av Gladiatorerna.

bild lånad från TV4

Har alltid varit barnsligt förtjust i detta programmet och undrat hur det skulle kännas att stå där. Att bara skicka in en ansökan för att försöka komma med kändes väldigt spännande och det har fått mig att verkligen träna hårt på gymmet senaste tiden. Man vet ju aldrig om man kommer med liksom och efter att ha följt förra säsongen känns det som jag skulle kunna ha där att göra om jag bara kunde få lite mer råstyrka i överkroppen. Jag skrev en seriös ansökan där jag svarade på alla frågor och berättade även om min sjukdom. Ett foto var också ett krav så jag tog ett som jag hade här på bloggen i somras där jag spänner mig lite ;)


Förra året sökte nästan 9000 till Gladiatorerna där 100 tjejer samt 100 killar kom med till uttagning och dom 32 bästa gick vidare. Kanske låter barnsligt och löjligt med tanke på oddsen att detta fick mig att träna hårdare och utmana på saker där jag är dålig men det funkade och hade önskad effekt. Jag har under varje pass kört lite hårdare och jag har blivit starkare på mina svaga punkter! En lyckad utmaning!

Senaste dagarna har ett 08-nummer jagat mig på telefonen men jag har inte velat ta det då 08-nummer brukar vara jobbiga försäljare. Fick heller inte träff på numret när jag sökte på det vilket gjorde att fortsatte ignorera det. Idag blev jag dock nyfiken och ringde istället själv upp för att be dom sluta jaga mig. När dom svarar hör jag att det är produktionsbolaget bakom Gladiatorerna och visst ville dom prata med mig fast inte om pensionsförsäkringar. Jag svarade på lite frågor och annat och har fått hem en massa info......och visst är jag inbokad på uttagningen i slutet av månaden vilket känns grymt häftigt och nervöööööst!


19 kommentarer:

Elin sa...

Nu kommer det låta som att jag säger det bara för att "visa upp mig", men jag hade faktiskt räknat ut att det var det som var din utmaning:-) Funderade själv på att söka, för jag har också alltid älskat programmet! Men problemet är att jag inte får. Det räcker i princip med ett fall eller ett slag mot huvudet som går fel för att ALL syn ska försvinna för evigt. Vissa läkare är till och med tveksamma till om jag borde hålla på med ultralöpning, men där går liksom gränsen för vad jag kan tänka mig offra!

Så du får helt enkelt ta all min styrka (är rätt stark sedan många år som tävlingssimmare) och utmana för mig också!!

Linda sa...

Meeeen vad roligt!! Jag hoppas verkligen att du kommer med! Vad spännande!! Tur att du ringde upp då:)

Västgötskan sa...

Wow, vad häftigt!!!! Lycka till! :-D

PS. Wow (igen)! Har inte sett dig utan tröja innan. Damn, vad muskler du har. *avis*! :-)

Karin sa...

Coolt!

Snorkkis sa...

Häftigt! Lova att svara när det ringer med 08 nummer nu.

Mikael Björk sa...

Smack. Boom!

Coolt!

Andréa sa...

coolt! Nu vet jag två som har sökt, en kille och en tjej :) Håller alla tummar!!

Andréa sa...

Förtydligande: det är alltså inte jag som sökt utan Lovisa: http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/

Helena sa...

Amen COOLT Daniel :-D Hihi, du kommer svänga runt med stackars Hero! Snabb som blixten är ju du!

Kram kram

anneliten sa...

Wow! Hoppas hoppas hoppas att du kommer med. Och snygg är du också!

Dante9 sa...

Häftigt !

Sara sa...

HÄFTIGT!

Ingmarie sa...

Om du inte kommer med gör de ett STORT misstag för du är så rätt för det där! Faktiskt helt absolut självklar!
Om du har tid/lust för en träff när du är i 08;a land så hör gärna av dig!

Johan sa...

Häftigt! Blir dock lite rädd med tanke på hur många det var som skadade sig i förra säsongen. Vissa av gladiatorerna verkar sakna en spärr eller två....
Tror dock absolut att du platsar!

Daniel sa...

Elin - Försåtr att du inte vågar riskera något där! Annars tror jag simmare och handbollsspelare passar bra som utmanare! Sega och uthålliga! Ska göra mitt bästa!

Linda - Ja det var nog tur fast det blev väldigt nervöst nu! ;)

Västgötskan - Ett lycka till behövs verkligen! Tack!

Karin - :D

Snorkkis - Lovar!!!!

Mikael - Verkligen! Smack! Trodde inte jag skulle komma med!

Andréa - Då måste jag följa hennes blogg! Tack för tipset och för tummarna!

Helena - Haha! Det ska jag göra om jag hamnar där! Snabb som en vessla är jag och orädd är jag också! :) Kram!

Anneli - Det hade verkligen varit häftigt och jag har det helt i mina egna händer och kommer göra mitt bästa.

Dante - Yey! :D

Sara - Verkligen och välkommen hem igen! Säg till när vi ska köra backar!

Ingmarie - Det kommer jag göra! Åker upp till Sthlm den 29:e och uttagningen är den 30:e. Ska fixa någonstans att bo över natten också! ;)

Johan - Precis därför kommer inte min mamma gilla detta! ;) Jag är inte rädd!

mikael sa...

Haha, fan vad häftigt! :)

Jag gillar också programmet av nån konstig anledning.
Hoppas du kommer med nu!

MALIN sa...

Coolt!

Anna (Orka mera) sa...

Haha, jag svarar inte heller på 08-nummer... bara massa jobbiga försäljare! Tur att du blev nyfiken och ringde upp i alla fall, för det här hade vi ju inte velat missa!!!! Vet att du skulle passa super och hoppas verkligen du kommer med!!! Kör hårt !

Daniel sa...

Mikael - Det hoppas jag med!...fast det är tuff konkurrens!

Malin - :D

Anna - Då är jag inte ensam om detta! ;)...fast det var tur jag ringde upp så jag fick veta. Det stärker mig att du tror på det! Kommer bli tufft detta!