13 apr. 2012

Sträcker ut


Det där med vila är lite märkligt då jag ofta får ont i kroppen och det känns som jag är lite småskadad trots att jag inte tränar. Vilan har nog ändå gjort gott och vad det än var jag hade så känns det friskt nu igen vilket gjorde att jag idag tog en lättare löptur för att mjuka upp kroppen.

Under vilan har jag fått något skit i ryggslutet som gör ont men jag tror dagens pass tillsammans med lite stretch fick loss det värsta. Det känns heller inte något speciellt när jag springer så det ska säkert inte vara någon fara imorgon. Kroppen känns också helt ok men det har känts både bättre och sämre inför tävlingar, har dock lärt mig att man inte kan gå på känslan dagen innan utan det är först efter någon kilometer under loppet man vet hur det ligger till.

Jag är ordentligt laddad mentalt så där är inga problem och vill bara kroppen springa imorgon kommer det gå fort. Vill den inte springa kommer det ändå gå fort men det kommer göra ont, smärtan ska i så fall inte vara längre än 1:21 om jag får bestämma och det kan jag stå ut med!

5 kommentarer:

anneliten sa...

Om man springer fort är det över på nolltid. Njuta av loppet?

Ingmarie sa...

Jag hoppas verkligen du inte behöver känna smärta i 1.21!
Om du inte menar sista 1.21 minuterna. ;-)
Du är så bra tränad att det kommer att gå som en dans! Med lite småont på slutet precis som det blir när man valsat runt en helkväll.
Kör så det ryker!

Daniel sa...

Anneli - Njuter gör jag även när det är jobbigt. Man måste gilla plåga sig som löpare ;) Ska skynda så det är över fort! :)

Ingmarie - Kanske lät lite illa det där med att det ska göra ont men det ska vara rätt sorts ont. Sista 5km kommer kännas som alltid fast av någon anledning ser jag alltid fram emot den där sista jobbiga biten. Det känns att man lever! :)

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till! Och hoppas du slipper smärtan!!!

Daniel sa...

Tack Anna! Slapp tyvärr inte smärtan :(