14 maj 2012

4105

För er som vill följa mig under loppet på söndag så har jag startnummer 4105. Det kommer gå att följa mig på loppets hemsida men jag vill också tipsa om en trevlig gratis-app där det finns resultatservice under loppet plus en massa annat roligt.
Tyvärr verkar den bara finnas till iPhone och ni hittar den i appstore genom att söka på NCM 2012.  Har ni en QR-reader kan ni också scanna denna koden direkt från skärmen för att komma till appen.


Där är det sedan bara att söka på löparen ni vill följa och ni kan även göra favoritlistor ifall ni vill följa flera löpare. För er som är vän med mig på Facebook har jag också fixat med en tjänst som gör att varje mellantid kommer upp på min statusuppdatering. Det kommer finnas tider efter varje 5km markering samt halvvägs vid 21,1km. Lite stressande att veta att tiden plingar till på min FB varje gång jag passerar en slinga men samtidigt vet jag att lite extra press och bevakning under ett lopp brukar vara nyttigt för mig.

Jag är fortfarande väldigt hoppfull inför loppet och jag vet att jag tränat bra för detta trots att inte känslan varit den bästa sista tiden. Hoppas ni hänger med på söndag! 4105 var startnumret!!!
6 kommentarer:

mikael sa...

Jag hänger med! :)

Staffan sa...

Det är klart vi hänger med dig hela vägen i tanken på söndag men tänk inte i termer av press!!

Hoppas istället att det ger dig energi att vi är så många som följer dig och som håller tummarna för en lyckad mara på söndag!!

Jag hade den känslan av att många följde mig under Stockholm halvmarathon och ju längre in i loppet jag kom och kände mig stark, desto mer energi fick jag av det!!

Erik sa...

Jag är handen som puttar dig när du blir trött. Fast det kommer du ju inte att bli. Dieselmotorn från Söderslätt.

Petra sa...

Skickar en massa hejahalsningar ifran Australien, Daniel! Jag kommer att tanka pa dig pa lordag och vara med dig under loppet!! Kram

Elin sa...

Och jag (tror) jag har 11847 :-)
Vet du om man startar i fållor efter sina nummer eller om man får "självseeda"?

Daniel sa...

Mikael - Yey! Härligt! :)

Staffan - Så ska jag givetvis tänka! bra skrivet och tack!!!!

Erik - Tack för det! Det kommer behövas!

Petra - Hela vägen från Australien! :) Då kan det inte gå fel!!!!

Elin - Har hört att det har varit självseedning dom andra åren och att det funnits gott om plats. Tror det är samma i år då jag inte hört något annat. Såg bara att dom har en liten fålla längst fram för elit där man seedar in på 2:35 för herr och 2:55 för dam.