29 maj 2012

New York ?

För att spinna vidare på förra inlägget om väntan så kan jag berätta att det inte är någon brådska för oss. Vi vill givetvis att det ska flyta på så vi får komma till Kina så fort det går men skulle det dra ut på tiden är det inte hela världen. Drar det ut längre än vad vi räknat med har vi också en liten resa till andra sidan Atlanten att trösta oss med.


Ni som hängt med här på bloggen minns nog att jag har kvalat in till New York Marathon i höst. Startavgiften är betald och det är klart att jag kan stå på startlinjen den 4:e november om jag vill. Jag ser hellre att vi är i Kina eller har varit i Kina när november kommer men en resa till New York kryddat med ett häftigt marathon känns ändå som en helt ok tröst om resan till Kina drar ut på tiden. Eller hur? ;)

Jag kan också skjuta upp min startplats till nästa år vilket också känns bra även om jag får betala startavgiften igen. När det gäller marathon så har jag ju sagt att jag inte ska springa fler maror, New York marathon ser jag dock som något annat än ett marathon. Det handlar om så mycket mer än löpning när man är där och ni som sprungit i New York vet nog vad jag pratar om.

Det är en sådan grym stad på alla sätt och vis och kanske borde jag slänga in någon typ av inspirations-video från maran här på bloggen? Jag lägger istället in en av mina favoritfilmer från New York. En helt vanlig dag ur ett lite annorlunda perpektiv som jag tycker fångar staden väldigt bra!

2 kommentarer:

Kicki sa...

Kul att ha något att se framimot om det nu skulle dra ut på tiden för er.
Hoppas verkligen att ni inte skall behöva vänta allt förlänge på er nya familjemedlem.
Kram

Daniel sa...

Vi är verkligen helgarderade i höst och det känns riktigt bra. Nu är det bara att sitta lugnt i båten och njuta av sommaren :)
Kram!