15 maj 2012

Springa springa springa!!!!

Har bestämt mig för att inte babbla om mer om sjukdom här på bloggen innan maran. Märker att det inte gör mig gott och jag känner mig knappast friskare. Nu blir det bara löpning och laddning för marathon! Ikväll kör jag sista kvalitetspasset med intervaller på 8x300m för att få lite extra fart på benen! Ser fram emot söndag då jag än en gång ska visa den här kroppen var skåpet ska stå! Springa springa springa!!!! \../ \../7 kommentarer:

Västgötskan sa...

Fokus är bra! :-D
Stort lycka till!

Kram

Therese sa...

Ja! Spring, spring, spring! Jag håller alla tummar, och skickar över massa pepp och lycka till! kram!

Erik sa...

Du är född till löpare, Daniel! Krossa nu 3-timmarsvallen. Du vet inte när du får chansen igen. Barnskaffande brukar ju generellt inte göra under för löpresultaten.

Daniel sa...

Västgötskan - Tack! Börjar hitta fokus nu! Kram!

Therese - Tack tack tack! Kram!

Erik - Det är så jag ser det! Det är nu jag ska fixa sub3 för jag kommer inte lägga fokus på maraträning efter detta. Måste satsa fullt ut för att se om det går och jag har inget att förlora!

Staffan sa...

Run Forest run! Men ta med huvudet också ;) ingen första mil på 38:xx den här gången utan lugnt och fint i 4:15-tempo för att förhoppningsvis hålla hela vägen eller t o m öka lite på slutet! Du fixar detta Daniel och gör du inte det så är ju jag ett bevis på att det faktiskt går att kombinera familj med maratonlöpning på hygglig motionärsnivå!

Pernille sa...

Jag kommer ha SÅ roligt när jag står på sideline på söndag. Tre grabbar att hålla utkik efter längs vägen och att följa på facebook :-) Jag LOVAR att heja om jag ser dig!

Daniel sa...

Staffan - Tack för dom orden! Känner mig väldigt inspirerad av dig när jag tänker på framtiden. Du är ett bra exempel på att det går att kombinera löpning med en stor familj. Jag ska verkligen försöka springa med huvudet på söndag! Inga sub40 tider ;)

Pernille - Kul att du kommer och hejar! :) Jag kommer ha ett blått linne och en vit keps på huvudet. Hoppas du ser mig! Kommer behöva allt stöd jag kan få på söndag! Vädret ser ut att bli bra! :)