15 maj 2012

Mera foto

Som jag skrev för två veckor sedan håller vi på att sammanställa foto som ska skickas med våra papper till Kina. Vår organisation tyckte att vi fått ihop bra bilder men tipsade också om en annan sökande som precis som mig hade medicinska uppgifter i sina läkarintyg. Där hade man skickat med en bild där personen skulle sporta och såg lite "hurtig" ut för att visa att man var i god form. Hade vi någon sådan bild fick vi gärna komplettera med detta om vi ville.

Den där frågan kunde inte hamnat mer rätt för visst har jag bilder på mig där jag tränar och annat, kanske har ni skymtat någon bild här på bloggen då och då? ;) Vi mailade upp några bilder för att kolla vad dom tyckte och visst ska bilden där jag fräser ut på Grönsta gärde bort till Kina!

Jag är så glad är att jag har löpningen i ryggen under den här adoptionsresan!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Jo do hur några bilder nær du sportar;-) Hur gick dina intervaller? Kørde sjælv på ditt tips med 300 meters intervaller. Aldrig kørt så korta intervaller førr. Blev dock så att jag sprang allt vad jag orkade i en minut vilket var ca 300m och joggvilade i en minut 6ggr.

MVH Erpur

Snorkkis sa...

Väldigt talande och bra bild. Nästan så att man tror att ni ska komma utspringande genom skärmen.

Daniel sa...

Erpur - Kul att du testade passet och nu har du bra fart i benen tills söndag! Mitt pass gick också bra! Kolla inlägget som snart kommer!

Snorkkis - Vi akt med papper kommer ligga och skaka i hyllan ner i Kina. Visst är vi på väg ut ur bilden! :)

Anonym sa...

Japp tack det kændes bra dock lite ovant och man var lite orolig før att dra på sig skador så næra loppet! Min Garmin klarar ej heller så korta intervaller så jag tyckte att 1 minuts rusningar fick ersætta.

Erpur

MALIN sa...

Verkligen rätt bild. Man ser inte alls på dig hur kallt och jävligt det var :-)

Daniel sa...

Erpur - Visst finns det risk för skador när man springer sådär kort och hårt. Bra uppvärming före är viktigt! Körde själv 3km uppjogg sedan stretch och 6st stergringslopp innan jag drog igång. Inte läge att smälla sönder något nu! ;)

Malin - Tyckte inte det var kallt och ditt hejande på upploppet värmde dessutom gott! :)

H sa...

Det är en underbar bild, den utstrålar verkligen livsglädje och en sprudlande personlighet!

Daniel sa...

Kul att du gillar den! Hoppas kineserna tycker samma!