22 maj 2012

Var det värt det?

Jag har många sköna minnen från loppet i söndags och några mindre sköna som känns i varje steg jag tar. Igår var inte kroppen glad och idag känns den ännu värre! Jag körde verkligen slut på benen under loppet och dom talar nu sitt tydliga språk. Det är nästan omöjligt att gå utför trappor och min vänsterfot känns helt mosad på undersidan vilket gör att jag haltar ordentligt. Antar att detta är priset man får betala när man tvingar benen springa dubbelt så långt som dom egentligen vill. Var det värt det då?

SJÄLVKLART VAR DET VÄRT DET!


9 kommentarer:

Tommy sa...

Hahaha klart det är värt det men man blir lite betänksam när det inte släppt efter ett par dagar. Då kommer paniken över hur mycket träningstid man missar :D

Johan sa...

Tycker att du är väl värd ett par dagars vila! Fick själv lära mig den hårda vägen att kroppen är trött efter en mara, trots att den känns pigg.

Västgötskan sa...

Haha! Skönt att du känner så. :-)

Kram!

Lennart sa...

Ja, och sen när det känns bra igen så kanske du kan fundera på att springa London Marathon. Det var ett riktigt kanonlopp :-).

Daniel sa...

Tommy - Tycker det är skönt med lite vila ändå efter att ha kört på ganska friskt senste tiden. Ska vara snäll mot benen nu....ett litet tag iaf ;)

Johan - Ja, man ska passa sig lite för kroppen kan lura en att dra på för snabbt igen.

Västgötskan - Visst är det! :) Kram!

Lennart - Haha! Fast jag är ju anmäld till NY i höst. Det är också ett kanonlopp ;)

Suzan sa...

Heja! Min fot pajade efter blodomloppet :/

anneliten sa...

Dag två är ju värst, det vet du ju. Så vältränad som du är så släpper det sedan. NY. hmm. Tyckte väl det var skumt det där med aldrig mer mara. Jag vet ju att du är anmäld till NY! Betong är hårt för benen :-)

mikael sa...

Jag är jäkligt nyfiken på vad kommer göra för resultat på kortare distanser i sommar (Har för mig att du ville satsa mer på dom?)

10 km sub 35 och halvmaran sub 1.20 tror jag är full rimligt.

Daniel sa...

Suzan - Naaaj! Det där lät inte bra! Krya på!

Anneli - Det har släppt lite idag och en annan skön ska är att jag inte känner mig lika "tömd" som när jag sprang i Sthlm.
NyÝ tror jag inte det blir något av även om jag har kommit med. Vi kommmer förhoppningsvis vara eller har varit i Kina då :)

Mikael - Tuffa mål dom där! ;) Är själv också sugen på vad jag kan göra på kortare distanser. Känner mig snabb men inte uthållig!