19 juni 2012

Fin träningsdag

Kvalitet för hela slanten blev det idag och tillsammans med Sofie rivstartades dagen på gymmet men lite skön styrka som avslutades med löparstyrka på Powerplaten. Sedan vidare för en trevlig fika ute på Tirups Örtagård där det även bjöds på diverse inspiration för trädgården. Efter besöket funderar jag på om det skulle vara värt att investera i en liten svets så man kan dra ihop lite häftiga saker ute i trådgården, det här med att gjuta i betong är också något jag är sugen på att testa när jag får tid...


Efter besöket blev det ännu en liten fika ute hos mina föräldrar där vi också fick hem lite godsaker från trädgårdslandet som vi precis satt i oss. Tack för det och gott var det!

Det bjöds också på löpning ikväll i form av tusingar med klubben och eftersom vi har semester är vi lite flummiga och lyckades komma en timme för tidigt till träningen. Sofie skulle bara springa lugnt ikväll så vi kom på en idé att köra iväg och lämna henne lite längre bort längs kusten. På så vis kunde hon får en fin tur längs havet och hinna tillbaka lagom tills vi var klara med passet.

....och visst passade detta perfekt för när vi hade två tusingar kvar dök hon upp och hade fått ihop 10km fin löpning. En riktigt lyckad semesterdag som nu avslutas med lite fotboll!

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ja, idag var det perfekt springväder. Sol, 16 grader och fläktande vind! :-)

Kändes tusingarna bra?

Kram!

Daniel sa...

Verkligen bra väder vilket vi också konstaterade under kvällens träning :)
Tusingarna gick fint och 6st blev det på tiderna 3:40-3:35-3:32-3:32-3:32-3:34

Nu ska jag in och läsa om ditt pass! :)
Kram!