17 juni 2012

Har börjat läsa den


I förmiddags började jag läsa boken jag fick av min granne i våras men jag kom inte så långt idag för när jag väl började läsa om löpning blev jag istället sugen på att lägga upp nya planer för framtida träning. Något måste ju göras och även om tävlingsmänniskan i mig är knäckt så är jag på gott humör vilket också gör mig motiverad att träna även om tävlingarna nu får vänta.

När jag satt där på trädäcket och funderade i det fina vädret blev jag också väldigt sugen på att springa vilket gjorde att jag gav mig ut på ett långpass senare på dagen. Visst är det kanske fel dagen efter ett millopp men det kändes verkligen som mitt huvud behövde det här passet. Jag är hel och pigg i kroppen och tycker jag gjort allt rätt hittills så att det idag fick det bli lite fel idag för jag ville springa! Att jag tyckt jag gjort allt rätt hittills har ju ändå inte varit så lyckat det heller! ;)


Jag fick till ett riktigt skönt pass i perfekt löparväder och kroppen svarade fint även om jag inte pressade på såklart. Det enda jag ville med passet var att hitta ett skönt flyt och visst hittade jag flytet. Rundan fick bli min egen lilla halvmara runt Söderslätt och jag ångrar definitivt inte det här passet för det satt där det skulle. Jag fick också lite plåster på såren från igår och imorgon tar jag den där vilodagen istället!

Tiderna för dagen


5 kommentarer:

Lisa sa...

Om kroppen kändes pigg idag var det säkert rätt beslut att sticka ut! Det fungerar som terapi efter ett misslyckat lopp:)

Trist att läsa om besvikelsen efter loppet. Det är säkert ingen tröst att säga att tiden visst är bra, eftersom att du vet att du kan bättre. Hoppas att du kommer underfund med hur du vill satsa framöver och att du INTE blir knäckt:)

Johan sa...

Verkar vara en bra bok. :-) Skönt att du hittade glädjen i löpning så fort igen. Jag hade samma känsla nu på morgonen, varför hade jag inte den i lördags? Strunt samma den fanns där idag! Samma gäller dig. ;-)

Daniel sa...

Lisa - Jag pressade inte benen så hårt på tävlingen och känner inte av loppet. Kroppen vill bara inte springa så därför var den nog piggare än vanligt trots att det var dagen efter ett lopp. En bra tröst är också att jag faktiskt kan springa för det gillar jag, tävlingar får dock vänta för där funkar det inte.

Johan - Har inte tappat glädjen i löpningen men tävlingsmänniskan i mig är ganska knäckt så det där får vänta. Skönt att du hade en bra känsla! :)

Snorkkis sa...

Det låter som att du redan kommit på bättre tankar än att bryta ihop. Ihopbrytande var väl inte din grej va?

Boken måste jag dock säga att jag gillade sådär... tyckte han hade lite konstig och tvångsmässig syn på löpning. Har precis läst ut 1Q84 av Murakami - den var å andra sidan kanonbra!

Daniel sa...

Bryta ihop och komma tillbaka är mer min grej ;) Är inte tillbaka men springer gör jag! :)
Fastnade inte heller för boken direkt nu när jag började men jag ska läsa igenom den....