14 juni 2012

Inför Malmömilen


Nummerlappen är hämtad inför Malmömilen på lördag och jag ser verkligen fram emot det här loppet. Tanken i våras var att försöka slå mitt pers på 36:59 men eftersom jag springer hellre än bra just nu har jag insett att det där blir för tufft. Det kommer ändå bli en maxning utan mål så får tiden bli vad den blir!

Jag springer inte för min klubb på detta loppet utan det är för mitt jobb och det är därför jag är lite extra taggad och ser fram emot detta. Vi är ganska många anställda och jobbar inte på samma ställe så det ska bli roligt att visa att "den där killen med ms" på andra avdelningen kan springa. Totalt är vi 23st som ska springa och vi kommer ha lite flaggor och hejaklackar längs banan vilket är trevligt. Snygga funktionströjor från Craft har vi också fått tryckt upp och det ska bli kul att starta i elitklassen med denna!


Inför loppet har jag också försökt hjälpa några av mina närmsta kollegor att komma i form. Jag fixade lite program åt dom och har gett lite tips på vad man ska tänka på. Tyvärr har jag misslyckats då dom tog det här med att "våga vila" på lite för stort allvar, jag skulle nog inte ha nämnt det där med vilan? En av killarna kommer antagligen köra med almanacka istället för tidtagarur och är glad om han är i mål innan midsommar....

Sofie har jag också coachat lite och där har jag lyckats! Ska bli kul att se vad hon springer på och hon är grymt taggad! Jag har satt ihop en liten spellista som kommer få henne att flyga fram på milen! Oj vilken lördag det kommer bli! Vi ses där!


7 kommentarer:

Johan sa...

Vad siktar Sofie på för sluttid? Då spellistan är 68min lång. :-) Du såg inte speciellt långsam ut i skogen. ;-)

Anna (Orka mera) sa...

Haha, kul tröja! Lycka till på lördag! Och spring inte så långsamt att jag hinner äta upp all maten :)

Lennart sa...

Oj vilket ruggit bra pers du har, och lycka till på lördag!

Den där tröjan kommer att göra sig bra i främsta ledet :-).

Daniel sa...

Johan - Sofie siktar på att klara 60 min på milen och börjar ladda med Eminem redan i startfållan, därav 68 min ;) Tror spellistan kommer passa perfekt! :)

Anna - Tack! Ska försöka komma i mål innan middagen annars får ni sticka ut lite mat genom fönstret till mig när jag lunkar förbi ;)

Daniel sa...

Lennart - Tack! Det blir kul med tröjan! Kan inte fatta riktigt att jag sprang sådär fort i augusti förra året....men jag ska hitta dit igen! Tålamod bara! ;)

Lisa sa...

Hehe. Almenacka istället för tidtagarur, det var nåt nytt;) Lycka till på lördag!

Daniel sa...

Tack! :)
Nu visar det sig att någon kommer ha pannlampa också då det antagligen hinner bli mörkt innan han kommer i mål ;)