12 juni 2012

Vaknade förväntansfull

I natt drömde jag att vi fick ett barnbesked och när jag vaknade redan 06:00 var jag så glad över detta att jag inte kunde somna om. Jag trodde på allvar att det var idag det skulle hända och sa det också till Sofie när hon vaknade. Ha telefonen redo för idag ringer dom!

På förmiddagen ringer ett skyddat nummer och jag tar telefonen med spänning. På andra sidan är det min ms-sköterska som vill prata om bytet till min nya medicin, inget barnbesked där.


Det går några timmar till och går loss med en stålborste på vår södergavel som ska målas om. Telefonen ringer när jag är på väg ner från stegen, ännu ett skyddat nummer!

Det är DHL som vill komma och leverera tröjan som jag beställde i fredags, inget barn där heller. Tröjan satt dock kanon och jag är mycket nöjd med mitt köp. Dagen flöt sedan på och det ringde tyvärr inte mer i telefonen men det där samtalet kan verkligen komma när som helst och imorgon är det en ny dag!

På kvällen blev det sedan intervaller med klubben där 10x400m med 60sek vila stod på schemat för att få spring i benen inför Malmömilen på lördag. Sofie kommer också springa milen så jag hade ordinerat 5x400m åt henne med extra lång vila då hon körde varannan med oss.


Hon var så grymt duktigt och även om hon verkade lite nervös före passet fick hon mersmak och vill vara med igen nästa tisdag. Själv körde jag ganska tufft idag och fick mycket syra på slutet, lite väl mycket syra kanske? Jag var dock grymt nöjd med kvällen och det ska bli kul att springa årets första millopp nu på lördag!

Mina intervaller:


7 kommentarer:

Västgötskan sa...

Oj vad spännande! Hoppas de ringer snart, så ni slipper gå och vänta..! :-)

Och imponerande med UNDER 3-tempo!!

Kram

Staffan sa...

Spännande och vilket tempo på fyrahundringarna, bra kört med 10st i den farten!!!

Snorkkis sa...

Håller tummarna för fler spännande telefonsamtal. Och riktigt snabb där!

mikael sa...

Just nu ligger vi väldigt lika i fart på 400 m intervallerna.
Med mer fartträning som du prioriterar nu kommer det verkligen gå undan på allt från 5 km till halvmaran.
Var ska dina tider sluta? Jag följer med på resan för jag är nyfiken =)

mikael sa...

Jag förmodar att du/ni har en bild av hur ni kommer att reagera när samtalet kommer?

Vi hade förberett frågor som vi skulle ställa. (som vi skulle kunna vara lugna och rationella när vi får barnbesked)

Samtalet kom inte i hemmet utan när min fru stod i kassan på Willys. Inte direkt som vi föreställt oss.
Det fantastiska med historien är att vi hade tänkt två namn ifall det skulle bli en pojke. Han skulle få heta Simon eller Cesar.

Min fru ringer upp mig på jobbet och säger att jag blivit pappa till en Cesar. Då tog jag för givet att det var en pojke vi fått. (vi förstod nästan att vi skulle få en pojke eftersom vi både föreställt oss en flicka när vi sett oss som föräldrar i tanken)
Men faktum var att han hette Cesar som biologiskt namn. Det var verkligen ett tecken på att han var en del av oss :)

Hoppas samtalet kommer snart!

Sofia B sa...

Åh, vad spännande det är! Snart, snart ringer telefonen!

MEN, vilken snygg (och oerhört tuff) fru du har! Heja Sofie!

Lycka till på lördag!

Daniel sa...

Västgötskan - Det är verkligen spännande! Vågar knappt tänka på det! Kram!

Staffan - Det var bra tempo och jag körde också hårt! Tror inte jag hade fixat en till under 1:20.... Gillar verkligen dessa passen! :)

Snorkkis - Tack för tummarna! Egentligen är det ingen brådska men vi vill ju ändå att det ska hända saker snart! ;)

Mikael - Vet inte var detta ska sluta och sätter heller inga mål just nu. Löpningen fungerar inte 100% än men när jag känner att jag har koll på läget igen kanske det kommer lite nya målsättningar.
Tack för du delar med dig av er adoptionshistoria! Så häftigt med namnet! :) Det var verkligen meningen att han skulle få er som föräldrar! :)

Sofia - Snart snart snart! Visst är hon snygg och tuff! Det visade hon igår och hon körde också 5 intervaller trots att ja sa att det räckte med 4...dock gärna 5 ;)