27 juli 2012

Skiter snart i detta!

Jag mådde riktigt bra i tisdags precis som jag skrev och jag njöt verkligen av detta fullt ut! På kvällen körde jag pigga intervaller med klubben och dagen efter blev det ett skönt återhämtningpass i den härliga värmen. Bara ett par shorts och ett par skor på kroppen och det var så härligt i värmen där jag fick svettas ordentligt. Ett skönt pass att minnas och längta tillbaka till när vinterträningen drar igång!

Svettigt och skönt!

Även här njöt jag verkligen för dagarna när jag känner att jag mår 100% är väldigt få nuförtiden. Jag är verkligen glad att jag tog vara på dessa dagarna för nu har skiten brakas loss igen och mina bihålor är kaputt då en förkylning satt sig i dom. Jag är yr igen och det trycker på i huvudet precis som det gjorde förra veckan då jag gjorde uppehåll med medicinen. Känner också att mitt humör börjar svänga igen vilket heller inte är roligt.

Jag startade ju upp med min bromsmedicin igen i måndags och så fort jag drar igång med bromsen verkar min kropp flippa ut på ett eller annat sätt. Vet inte om det är bromsen i sig eller om den bara förstärker problemen jag redan har men något skit händer alltid några dagar efter att jag börjar ta sprutorna.

Jag orkar inte analysera mera utan nu jag är bara trött på skiten och snart ger jag upp detta. Min ms-köterska kommer ringa mig nästa vecka för att se hur det går och som det känns idag så kommer jag ge upp det här med bromsmedicin. Jag har verkligen gett detta en chans men nu är jag beredd på att kasta in handduken! Jag vill bara må bra!

3 kommentarer:

Thomas sa...

Sicken skit Daniel...
Att det ska vara så svårt att hitta mediciner utan omänskliga biverkningar..

Dante9 sa...

Du får prova LDN i stället ! bromsmedicinerna läkarna rekommenderar verkar inte vara så bra i allafall :-(

http://mssociety.ca/en/help/msupdates/msupdate_20120725.htm?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+MSSocietyCanada-MSUpdates+%28Multiple+Sclerosis+Society+of+Canada+-+MS+Updates%29

Daniel sa...

Thomas - Så sant! Hade det varit fantastiska mediciner som bromsade till 100% hade jag kunnat köpa en del biverkningar men så som det ser ut nu vägs inte effekten upp av det dom kan ställa till med.

Dante - Nej! det är verkligen inga fantastiska saker detta! LDN har jag hört mycket bra om och jag har en vän i Norge med ms som tar detta och säger att hon mår bra. Tyvärr verkar inte neurologerna intressera sig för detta :( Kanske värt att testa någon gång för jag vet att det går att få tag på men just nu känner jag inte för att testa något nytt. Tack för tipset ändå! ...man vet ju aldrig vad som händer i framtiden ;)