29 aug. 2012

Insnöad


Idag blev det 10km lugnt ute på slätten och jag funderade mycket över löpteknik och skor medan jag sprang. I snart 3år har jag varit helt insnöad på Newtonskor och har knappt brytt mig om vad dom andra märkena har släpp för något. Under senare tid har jag dock märkt att jag börjat slita mycket häl med mina Newtons och trots att jag jobbat med löptekniken verkar jag inte hitta rätt. Kanske är inte Newtons rätt sko för mig i dagsläget och det kanske också kan vara en anledning till att jag bli så trött i benen under mina långa rundor? Jag orkar kanske inte hålla tekniken upp och då blir det också väldigt jobbigt att springa med Newtons som bara har dämpning under under mittfot/framfot...


Sulan på mina snabba Newton MV2


För någon dag sedan fick jag mig också en tankeställare när min arbetskompis hade med ett par nya fina skor och visade upp. Jag provade dom och sprang några korta rundor genom lokalen. Gillade känslan direkt och dessa ville jag verkligen testa på ett riktigt pass. Så sköna skor och vilken fin kick i steget jag fick!

Igår var jag riktigt nära att klicka hem ett par för så sugen blev jag men nu råkar jag ha en väldigt snäll arbetskamrat som lånar ut sina skor till mig. Imorgon blir det ett test på 12km tröskel för att se vad dom går för och jag är väldigt nyfiken på hur det kommer kännas. Rapport kommer imorgon och då ska jag också berätta vad det är för något!

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Vilken cliff-hanger! Jag som ville veta vad det var för skor. NUUU! ;-)

Hoppas de känns bra.

Kram M

Daniel sa...

Helt plötsligt blev det spännande! ;) Kram