3 aug. 2012

Kina är igång

I Kina har man redan börjat titta på våra papper efter att vi i måndags sa JA till barnet vi fick besked om i fredags. När det gäller special needs så är det vår organisation som letar upp ett barn till oss och sedan meddelar man Kina som börjar jobba med våra papper som redan är på plats. Det är flera steg nu och det känns väldigt spännande men även lite läskigt när vi nu är under lupp igen.

Igår hörde dom av sig och ville ha lite mer info kring en sak i mina läkarintyg som dom inte förstod. Jag blev först nervös men när jag fick veta varför så var det inget märkligt och egentligen inget nytt som kom upp. Istället känns det väldigt kul att dom så pass fort börjat jobba med våra papper! Står man i kö för barn utan special needs i Kina så är väntetiden runt 5år för att dom ska sätta igång med detta.

Våra papper är riktigt fina och det ska inte vara några problem men det är alltid Kina som har sista ordet. Dom har också diverse bilder på oss och jag är övertygad om att bilden när jag springer skiten ur Grönsta Gärde på Lidingöloppet kommer tala sitt tydliga språk! Min sjukdom är inget problem!8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Så spännande att följa er och sista biten fram till att bli barnfamilj! Bra att du håller oss uppdaterade!

Thomas sa...

Jag tycker den där bilden är helt underbar..
Det kommer kineserna också att göra!

Johan sa...

Snaka om att flyga fram som på moln på riktigt! :)
Tycker att bilden verkligen symboliserar ert liv just nu. Flygandes fram som på moln på slutspurten. :)

Jonna sa...

Åh vad glad jag blev av att kika in på din blogg, underbart att ni snart blir föräldrar! Grattis! Och bilden är underbar, snacka om löpar-, och livsglädje !!!

Anonym sa...

Jätteroligt att det går framåt så bra! Och bilden - lite som omslaget på Born To Run (av Chris McDougall) när det gäller löpteknik. ;-)

//Hanna

Daniel sa...

Anna - Jag uppdaterad allt eftersom. Det är några utrer kvar innan vi får åka och hämta honom.

Thomas - Jag hoppas verkligen att dom ska gilla den! :)

Johan - Bra beskivet och det stämmer verkligen! Nu är det slutspurt mot målet vi längtat länge efter :)

Jonna - Tack! Snart snart snart!

Hanna - Kul att du tycker det! ett av mina bästa löparögonblick och jag är glad att det fångades på bild :)

Helena sa...

Åh, har ju missat din blogg några dagar nu, inte bra! Men kul läsning blev det i alla fall :-D En underbar bild, som säger mer än 1000 ord... vilket är tur för det kan ju bli lite knepigt med kinesiskan kanske? Men det löser ni och all kärlek!

Kram och lycka till i helgen på dina och Mikaels tokigheter :-D

Daniel sa...

Kinesiska kan vara lite lurigt men det kommer gå bra. :)
Ser fram emot en häftig och galen helg! Tack! Kram!