1 aug. 2012

Regn och sol


Mina känslor är som vädret just nu och det pendlar verkligen mellan regn och sol. Det är så tomt utan våra lilla hund och samtidigt är jag så glad över vårt barnbesked. Jag har börjat läsa på en massa om det ena och andra då vi nu har all info om honom och vi vet också exakt var i Kina han finns och är född.

Kina är ett stort och spännande land som jag kan väldigt lite om men jag är nyfiken på att lära mig mycket mer nu när vi får en sådan stark anknytning till landet. Jag har inte velat läsa på så mycket innan vårt barnbesked då Kina är så olikt från provins till provins vilket gjort att jag inte vetat var jag skulle börja. Nu känner jag att jag har en utgångspunkt och kan börja läsa på ordenligt då jag vet exakt var han finns. Det är så spännande med allt och fortfarande väldigt overkligt!

Samtidigt som jag är uppspelt över detta är jag väldigt ledsen och saknar vår hund jättemycket. Senaste dagarnas berg och dalbana har gjort att mitt huvud är som mos och jag är helt slut. Jag har sovit jättedåligt och har bara fått några timmars sammanhängade sömn mellan varven vilket har slitit en del på mig. Mina bihålor har också varit kass sedan i torsdags och jag har inte kunnat träna vilket annars brukar vara en bra ventil. Idag är dock mina bihålor bättre och förhoppningsvis blir det ett lättare löppass ikväll. Känns verkligen som jag behöver löpningen nu!

2 kommentarer:

Kicki sa...

Förstår att det är jobbigt för er nu, med alla känslorna. Både positiva och tråkiga.

Kyle blev så ledsen när jag berättade om Sako, han såg henne som en fin vän och har pratat mycket om henne dom senaste dagarna.

Kram

Daniel sa...

Det var synd att han inte fick träffa henne igen. Fast om ett tag finns här en lite kille han kan få träffa ;)
Kram