12 aug. 2012

Vi är i mål!

Min goa fru lyckades fånga vår galna målgång på bild!

Det tog oss 3 timmar och 50 minuter att komma i mål och det visade sig vara en riktigt tuff utmaning med Ångaloppet. Mycket berodde på att jag aldrig simmar och dessutom var det mestadels krävande och obanad terränglöpning.

Idag har jag nog simmat mer än vad jag gjort under hela min sammanlagda livstid men det gick vägen och utrustningen funkade kanon hela vägen in i mål. Inga skav någonstans trots massor av löpning i blöta skor och inga skador trots alla hala klipphällar och rötter. Vi hade kul hela vägen trots att det var tufft med allt vatten ute på det kalla havsvarvet och det här blev verkligen en utmaning att minnas! Det kommer en längre race-rapport senare för nu ska jag sova gott!

8 kommentarer:

Johan sa...

Bra jobbat! Kan ju inte ha varit alltför jobbigt om ni lyckades med den målgångnen. ;)

Suz sa...

Fanrastisk bild,,

Mariana sa...

Bra jobbat! Jag har bara läst en liten del här i din blogg och man blir imponerad så kommer kika hit igen:)

Lisa sa...

Tufft!
Ser fram emot racerapporten:)

Västgötskan sa...

Grymt! Stort grattis till snyggaste målgången jag har sett. Haha! ;-)

Får man fråga (om du vet?) Hur lång tid själva springdelen (23 km) tog för dig. (Bara nyfiken på hur du springer i obanad terräng, när jag själv ska göra det... *harkel* :-)

Kram

Ingmarie sa...

Kul! Grattis!!

Anonym sa...

Verkar vara ett coolt lopp, grattis

MVH Erpur

Daniel sa...

Johan - Det var jobbigt!!! Kylan på havsvarvet var det värsta. Vi hoppade fort in en bastu efter målgången för att få upp värmen. utan den hade vi fortfarande skakat tänder ;)

Suzan - :D

Mariana - Kul att höra och välkommen hit! :)

Lisa - Den kommer! ;)

Västgötskan - Kul att du gillade målgången :). Har inte koll på tid och tempo för löpningen då jag sprang utan klocka. Det gick dock inte fort och på vissa ställen fick man klättra med alla fyra i backen för att ta sig upp för klipporna. Fuktig mossa på stenar är läskigt. Jag hade varit mer än nöjd om jag fixat en halvmara under 1:50 om man ser på banan och löpningen som helhet och en asfaltshalvmara gör jag under 1:25 som jämförelse. Kram!

Ingmarie - Tack! :)

Erpur - Tack! Det var ett grymt lopp. Är du duktig på att simma kan jag varmt rekommendera det. Själv måste jag bli betydligt bättre i vattnet om jag ska ge mig på detta igen.