20 sep. 2012

Höga höjder och trånga utrymmen

Onsdagen bjöd på vilodag från löpningen men annars var det fullt upp på andra fronter. Efter mitt morgonskift hjälpte jag mina föräldrar att kapa en alldeles för hög tujahäck. Det gick smidigt med en grävmaskin där man kan stå och jobba med motorsågen från skopan!


Min pappa bakom spakarna

Sedan hem och ladda om batterierna för något som jag fasat för att göra under lång tid. Vi har en del av vårt hus som vi inte använder speciellt mycket men som vi nu kommer använda desto mer när vi snart får tillökning. Vi gjorde en renovering för ett tag sedan där vi tog in hjälp men tyvärr slarvade byggarna med isoleringen så huset har "läckt" i denna delen. Det är ett allrum och ett sovrum som nu kommer bli lek/mysrum samt barnrum och då vill jag gärna att det ska vara varmt och gott där. Dessutom sparar man ju lite pengar då elen inte är billig idag.


Nu var det bara att ta tjuren vid hornen och ge sig ut i dom trånga utrymmena! Isolering är ett material jag aldrig gillat jobba med och jag är dessutom inte speciellt förtjust i trånga utrymmen. Det flöt dock på bättre än väntat och jag hade ett mantra i huvudet som jag tyckte hjälpte mig på vägen....Det här kommer inte bli kul men det kommer VARA VÄRT DET!!!
Några timmar senare var jag lite lagom mörbultad men jag hade fått ut 7 balar isolering och det blev riktigt bra. Visst var det värt det och det är så skönt att ha detta bakom mig nu!

4 kommentarer:

Lisa sa...

Alltså denna kamera!! (och foto-talang, hehe) Vad använder du för redigeringsprogram?

Daniel sa...

Den är rolig min lilla kamera! :) Jag brukar lägga in bilderna i min iPhone och redigera dom med lite olika filter. Har lite olika appar men använder mest en som heter Camera +. Så enkelt! :)

Snorkkis sa...

Ja väldigt snygga bilder. Att få en gäng balar med bergull att se lite sexy ut är en konst, hehe.

Daniel sa...

Ja! Även isolering blir bra på bild! :)..hehe!!